Дрим Тим од Ла Лига

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување
---------------------Валдес--------------------------
-Дани-------Пиќе--------------Пујол---------Фелипе-
----------------------Ласс---------------------------
-------------Чави-------------Иниеста---------------
-Меси------------Ибрахомович----------------Силва-

Роналдо не го ставив зашто само дрибла,секој го може тоа во Ла Лига како што кажа тој на претходната страна а Кака ништо не прави освен што трча како коњ.Касиљас има повеќе примени гола од Валдес па затоа Валдес ми е прв избор..хмм да не забораив некој добар од Реал?изглеа не..епа еве го мојот тим.Дадов објаснение па затоа немој да речете дека е "навивачки".:wink:

Роналдо не го ставив зашто само дрибла,секој го може тоа во Ла Лига како што кажа тој на претходната страна а Кака ништо не прави освен што трча како коњ.Касиљас има повеќе примени гола од Валдес па затоа Валдес ми е прв избор..хмм да не забораив некој добар од Реал?изглеа не..епа еве го мојот тим.Дадов објаснение па затоа немој да речете дека е "навивачки".:wink:

Јас искрено не сум го видел да дрибла, онака да остави човек зад себе, не само да скока ко петле околу топка па да нафрли или додаде. Можеби само еднаш или два пати.

И Ибрахимович и Игуаин имаат дадено исто голови, зошто тогаш Ибрахимович ти е прв избор ? :tv:

Башка и Игуаин има многу помалку одиграно од Ибрахимович.

Споредбава ти е...како да читам дете од 2 год.

Не бе вие од Реал толку не разбирате...амааа стварно....
Мојот Реален состав е на првата страна а тоа е зашто ме изнервира оној (да не ми го спомнувам името) со неговиот пост на минатата страна.А мојата споредба е иста како неговата зашто во составот ги нема Иниеста и Ибра.

Едит:а глеам шо ме критикувате за Роналдо и Касиљас,ја признавам дека се одлични и ги има во мојот тим на првата страна ама гледам некој од Реал не се реални па за тоа ми беше постот.

Yea sure ^^ Мора и на темава малку провокација а? Сигурен си дека ја гледаше последната на Барса против Тенерифе? Виде што направи Иниеста? Кога истото ќе го направи некој друг, пиши пак на темава. А за Игуаин подобар од Ибра...ХАХАХАХА...
Што се изнасмеа толку ? Не си приметил дека Игуаин има подобра статискитка од Ибра? Знаеш дека Игуаин едвај има 22 год, во тим се наоѓа со можеби најдобрите играчи во светот(да не ги набројувам), и успева вакви резултати да постигне ? А како ке биде кога ке го стекне и потребното искуство и цврстина. Несакам да ме сватиш дека те убедувам дека е подобар од него, но во многу работи би можел да ги споредам. Морав да ти објаснам извинете за оф топик.:smir:

------------Касиљас---------------
--Алвеш--Пујол---Пепе--Капдевиља
--Меси---Чави---Иниеста--Роналдо
--------Игуаин--Виља-----------
:tv:​

--------------------------------Касиљас------------------------------------------

Дани Алвеш---------Пепе-----------------------Пујол-------------------Марсело

Роналдо------------Чави------------------------Иниеста----------------Кака

--------------------Меси------------------------Давид Виља---------------------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom