Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
---------------------Валдес--------------------------
-Дани-------Пиќе--------------Пујол---------Фелипе-
----------------------Ласс---------------------------
-------------Чави-------------Иниеста---------------
-Меси------------Ибрахомович----------------Силва-
Роналдо не го ставив зашто само дрибла,секој го може тоа во Ла Лига како што кажа тој на претходната страна а Кака ништо не прави освен што трча како коњ.Касиљас има повеќе примени гола од Валдес па затоа Валдес ми е прв избор..хмм да не забораив некој добар од Реал?изглеа не..епа еве го мојот тим.Дадов објаснение па затоа немој да речете дека е "навивачки".:wink:
Роналдо не го ставив зашто само дрибла,секој го може тоа во Ла Лига како што кажа тој на претходната страна а Кака ништо не прави освен што трча како коњ.Касиљас има повеќе примени гола од Валдес па затоа Валдес ми е прв избор..хмм да не забораив некој добар од Реал?изглеа не..епа еве го мојот тим.Дадов објаснение па затоа немој да речете дека е "навивачки".:wink:
Што се изнасмеа толку ? Не си приметил дека Игуаин има подобра статискитка од Ибра? Знаеш дека Игуаин едвај има 22 год, во тим се наоѓа со можеби најдобрите играчи во светот(да не ги набројувам), и успева вакви резултати да постигне ? А како ке биде кога ке го стекне и потребното искуство и цврстина. Несакам да ме сватиш дека те убедувам дека е подобар од него, но во многу работи би можел да ги споредам. Морав да ти објаснам извинете за оф топик.:smir:Yea sure ^^ Мора и на темава малку провокација а? Сигурен си дека ја гледаше последната на Барса против Тенерифе? Виде што направи Иниеста? Кога истото ќе го направи некој друг, пиши пак на темава. А за Игуаин подобар од Ибра...ХАХАХАХА...