- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 159
Грешка ме разбра изгледа ти али ајде кажи ми кој во дрехи е на функција а е со 8одд.
Брат дојди види бе што те кошта биди обичен работник сигурно си од кавадарци па знаеш кој се на позиција ставени одма се дознава . А особено со факултет биди па ќе видиш колку ќе сакаш некој со врски да те командува.
И да немат појма од англиски ставени на позиција а има еве од Романија од Германија што идат и како ќе се разбере да не ќе бара преведувач ?

Насилство не оправдувам под никој случај. Тоа дека го вратиле тепачот е грешка на фирмата.
...
И јас не оправдувам ама тоа е кога имаш братучед менаџер во ДММ. Па ќе ви ударе на двајцата по една чврга и опет на работа и на едниот како награда ставање на подобра позиција и поплатена работа. И ја не сум за револуција брат ама сепак треба да го поштуват работникот а не да го тераат рекорди да мава и квалитет да има плус. Јас сум брат да имаме добар синдикат кој што ќе не бране нас работниците а не да дојдат и да бидат како икони ама вие треба волку да зимате пари е треба де ајде што не се изборите да зимаме повеќе. Се знае кој во државата треба да гледа дали се почитуваат правилата синдикатот. А да па и не е далеку од вистината за логорот