Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/harchesterunited/videos/10153391366506432/

Легенда :cuc:

Ми се појави клипчево сега, и ме потсети колку приказнава за Харчестер малкуцка потсеќа на приказнава на Лестер.

Така да...чекаме спин-оф на серијава сo една сезона концентрирана за Лестер :D

https://www.facebook.com/harchesterunited/videos/10153391366506432/

Легенда :cuc:

Ми се појави клипчево сега, и ме потсети колку приказнава за Харчестер малкуцка потсеќа на приказнава на Лестер.

Така да...чекаме спин-оф на серијава сo една сезона концентрирана за Лестер :D
Спин-оффот ќе успее само ако најдат адекватно квалитетна газдарица:icon_mrgr::drk:.. Во Харчестер сите беа кој од кој бирани, пропала багра, ама дојдеше ли меч-деј маме ебаваа и играа само за ќеЈф на таа милфицата.

Дечки ај некој да ми прати торенти од серијава :)

Ја најдов серијата онлајн , без даунлодирање. Квалитетот на сликата не е HD , нема превод , али вреди за секоја секунда. :vozbud:

Кој сака нека пише ПП ќе му пратам линк.

Ја најдов серијата онлајн , без даунлодирање. Квалитетот на сликата не е HD , нема превод , али вреди за секоја секунда. :vozbud:

Кој сака нека пише ПП ќе му пратам линк.
Има ли потреба да пишам? :D

Ебење од серија.
drk.gif
drk.gif
drk.gif

До 6та сезона сум , како брзо само се менуваат ликовите , дури недостигаат некои фаци од минатото на клубот. Само Флеч и Линда се безвременски. :D

Ебење од серија.
drk.gif
drk.gif
drk.gif

До 6та сезона сум , како брзо само се менуваат ликовите , дури недостигаат некои фаци од минатото на клубот. Само Флеч и Линда се безвременски. :D
Пушти ми и мене линк, не дека ќе иам многу време сеа, ама нека стои. :D

Каква порака на фејсбук добив само :D
upload_2016-10-14_19-9-45.png

Ги имаше порано и на Амазон за 5-7 фунти од сезона , сеа незнам дали се уште во продажба. Јас ги купував ОФАХ од британски сајт пред 2 год , сите епизоди плус крисмас спешл во ХД , 85 фунти. :)

Знам пред некоја година барав на интернет, мислам дека само за прва сезона немаше торент (барем јас не успеав да најдам). Од другиве мислам дека се појави по нешто, е сега шо квалитет, тоа е веќе друга приказна.

Знае некој од кај можам да ја купам дигитално Серијава? Барам по нет не можам ништо да најдам. Ја нема ни на Амазон.

Back
На врв Bottom