Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Пер па турете се сите фанови со банери, јас си направив. Имаше и некои други заинтересирани... направете банери и еден тим да направиме. :)

Јас ја гледав се дур постоеше младинската школа,после почнаа глупи да ми стануваат,умирај едниот умирај другиот...џабе.

Ја гледам редовно:vozbud:
Обожавам да го слушам изговорот, темата е топ и go Fletcher go.:pipi:

Леле истово сакав да го кажам!!!
Само што мене првата сезона ми беше најбоље,после некако падна интензитетот...
Ама сепак Fletcher...:mmmm: :pipi:

Бев ептен попален по серијава, ама и сега ја следам, ама не до толку :)

Инаку, јас сум Скот Лукас :vozbud:

fletcher .....its only 1 carl fletcher

deni sum jas.inace serijata e zakon !!momentalno ja gledam :vozbud:

Интересна серија... Можеме да откриеме многу работи од животот на фудбалерите, што се скриени за јавноста...

Ne ja pratam redovno,zaboravam.Gi gledav prvite sezoni,odlicna serija.Edna od najdobrite sto gi emituvale tuka.Linda Block-auuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrffffffffffffffffffffffffffffffffffff:vozbud:

Ја не можам сега најредовно да ја пратам заради школото, ама еве сеа ја изгледав и ништо посебно не се деси :)
Бтв ја сум..кој да бидам бе..ај Џејми Паркер

Добра епизода, стандардно.

Инаку оваа кучката ми е една од најомразените ликови во цела серија, но наскоро ќе ја снема и така. :pipi:

Утре ќе бидам послободен, ќе напишам нешто повеќе за тимот, за тоа како се снимала серијата, за тоа кои се учествувал во мултимилионскиот т.е. најголем проект на продукциската куќа SKY.

Добра епизода, стандардно.

Инаку оваа кучката ми е една од најомразените ликови во цела серија, но наскоро ќе ја снема и така. :pipi:

Утре ќе бидам послободен, ќе напишам нешто повеќе за тимот, за тоа како се снимала серијата, за тоа кои се учествувал во мултимилионскиот т.е. најголем проект на продукциската куќа SKY.
Само немој да заборавиш да пишеш :) Ја тражев пред едно 2-3 месеци за серијава најдов нешто, ама не ми се читаше, ем на Англиски беше, ем долго беше :)
Ама стварно серијава е закон, таман да најдам нешто и ја да гледам на ТВ! Него ова ми е втора епизода гледано од овој циклус, нов на МТВ, нешто слабо ги даваат на тренинг, на утакмици и сл. повеќе за приватниот живот..така ќе биде и натаму?! И не можам сега да увидам кои фудбалери се во Харчестер, гледам многу дошле, многу си отишле..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom