Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Гижо напиша:заборавам)
клај си римајндер на телефонот бе, или залепи ливче на фрижидер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:заборавам)
Ја знам кој го убил...ама да не ви расипувам ај можда ќе ја даваат 4та сезона на Новаarmin06 напиша:Ej stvarno jaka serija ja gleav cela i po vtor pat koa ja davaa ,bas sakav da dozam koj go ubi na toj so repceto bogatasot.
A za to dek ima 9 sezoni moze ke gi gledame po 9 god .Aj ako gi simnete epizodite ke gleame
Ма да ги ебам ја мтв :nerv:Mac)) напиша:Него она зашо највише ги мрзам МТВ на свет е шо по третата сезона пишаа КРАЈ НА серијата а уствари има девет сезони...мамата!:zlo:
Мислам дека нема веќе Lost, но не сум сигурен.NeMiRnA напиша:aj da ne otvaram nova tema.Gleam spomnuvate nova tv i znaete kao loso gi gagaat terminite za serii,me interesira LOST dali ima uste i koi termini pls!!!
Извонредна британска серија за фудбалерите, за нивните сопруги и за менаџментот на една од најатрактивните фудбалски лиги во светот- Англиската премиер лига..
Единствена можност за гледачите да уживаат во фудбалската магија на Бекам, Ширер, Анри, Џерар, Лампард.. Серија, за најважната споредна работа на светот, но, и за бурниот живот на фудбалерите, нивните многубројни афери, уцени, местење на натпревари, секс скандали... Најгледана серија на телевизиската мрежа Скај, со рејтинг, неповторен во историјата на оваа телевизиска куќа..
Улоги: Френки Фицџералд, Џонатан Хауард, Џесика, Џејн, Џејмс Флојд, Ејми Перфект и др.