Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Ej stvarno jaka serija ja gleav cela i po vtor pat koa ja davaa ,bas sakav da dozam koj go ubi na toj so repceto bogatasot.
A za to dek ima 9 sezoni moze ke gi gledame po 9 god .Aj ako gi simnete epizodite ke gleame

Супер беше, мислам и уште е серијата. Едно големо Уааааа за МТВ, после немале пари она ова, епа шо да им правам кога не пуштат тоа што гледа народот, нека дават вести 100пати на ден

Кој има епизоди за да ги спуштаме, нека не се срами, нека тури љинк

armin06 напиша:
Ej stvarno jaka serija ja gleav cela i po vtor pat koa ja davaa ,bas sakav da dozam koj go ubi na toj so repceto bogatasot.
A za to dek ima 9 sezoni moze ke gi gledame po 9 god .Aj ako gi simnete epizodite ke gleame
Ја знам кој го убил...ама да не ви расипувам ај можда ќе ја даваат 4та сезона на Нова

moz-screenshot.jpg
Вчера гледав, туку многу нејасни работи имаше, де објасни ми што се случуваше и 4сезона до сега, Вчера колку што приметив Линда реши дефинитивно да го продаде клубор, А овој со пашката е жив сеуште, Флечер беше некако подмитен за клубот да го купи тој со репот.....ај објаснете поважното што се има случено до сега

aj sve od pocetok raskazete, poso ne pratev sve

Mac)) напиша:
Него она зашо највише ги мрзам МТВ на свет е шо по третата сезона пишаа КРАЈ НА серијата а уствари има девет сезони...мамата!:zlo:
Ма да ги ебам ја мтв :nerv:
Него добрата вест е што од денес на Nova ја даваат четвртата сезона :ojea:

abe so vrska imat mtv lugeto se WRONG to e bitnoto abe i da ne gi karame posto mozda imat deca so roditelite tamu im rabotat lol

abe ja ja gledav be mac a so se desi koj go ubi datani i posle so se desava

aj da ne otvaram nova tema.Gleam spomnuvate nova tv i znaete kao loso gi gagaat terminite za serii,me interesira LOST dali ima uste i koi termini pls!!!

NeMiRnA напиша:
aj da ne otvaram nova tema.Gleam spomnuvate nova tv i znaete kao loso gi gagaat terminite za serii,me interesira LOST dali ima uste i koi termini pls!!!
Мислам дека нема веќе Lost, но не сум сигурен.
Најсигурно ти е да си провериш овде http://www.novatv.hr/aspx/

Добро познатата серија повторно на МТВ, после подолга пауза продолжува хит серијата, таму каде што МТВ ја прекина. :vozbud:

Се емитува од пон-пет во 18:15.
Извонредна британска серија за фудбалерите, за нивните сопруги и за менаџментот на една од најатрактивните фудбалски лиги во светот- Англиската премиер лига..
Единствена можност за гледачите да уживаат во фудбалската магија на Бекам, Ширер, Анри, Џерар, Лампард.. Серија, за најважната споредна работа на светот, но, и за бурниот живот на фудбалерите, нивните многубројни афери, уцени, местење на натпревари, секс скандали... Најгледана серија на телевизиската мрежа Скај, со рејтинг, неповторен во историјата на оваа телевизиска куќа..
Улоги: Френки Фицџералд, Џонатан Хауард, Џесика, Џејн, Џејмс Флојд, Ејми Перфект и др.

Снимени се 10 сезони, серијата се прикажуваше од 1997 до 2007, дефинитивно една од моите топ 5 серии.
Aјде Dreamteam фанови... повелете. Омилен карактер, омилена сцена, најдобра епизода, најдобар играч итн.

п.с. Јас препекав за серијата имам и некои епизоди на двд, но не сите, затоа нема шанса да пропуштам епизода на МТВ, btw за 5 минути почнува новата епизода. Go Lynda, Go Fletcher, go go Devils. :)

Ја гледам редовно:vozbud:
Обожавам да го слушам изговорот, темата е топ и go Fletcher go.:pipi:

Ја гледам како не, еве сеа ќе почне, многу е добро што пак ДримТим ис бек! Гоу Драгонс, гоу! Драгонс изгледа беа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom