Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/harchesterunited/videos/10153391366506432/

Легенда :cuc:

Ми се појави клипчево сега, и ме потсети колку приказнава за Харчестер малкуцка потсеќа на приказнава на Лестер.

Така да...чекаме спин-оф на серијава сo една сезона концентрирана за Лестер :D

https://www.facebook.com/harchesterunited/videos/10153391366506432/

Легенда :cuc:

Ми се појави клипчево сега, и ме потсети колку приказнава за Харчестер малкуцка потсеќа на приказнава на Лестер.

Така да...чекаме спин-оф на серијава сo една сезона концентрирана за Лестер :D
Спин-оффот ќе успее само ако најдат адекватно квалитетна газдарица:icon_mrgr::drk:.. Во Харчестер сите беа кој од кој бирани, пропала багра, ама дојдеше ли меч-деј маме ебаваа и играа само за ќеЈф на таа милфицата.

Дечки ај некој да ми прати торенти од серијава :)

Ја најдов серијата онлајн , без даунлодирање. Квалитетот на сликата не е HD , нема превод , али вреди за секоја секунда. :vozbud:

Кој сака нека пише ПП ќе му пратам линк.

Ја најдов серијата онлајн , без даунлодирање. Квалитетот на сликата не е HD , нема превод , али вреди за секоја секунда. :vozbud:

Кој сака нека пише ПП ќе му пратам линк.
Има ли потреба да пишам? :D

Ебење од серија.
drk.gif
drk.gif
drk.gif

До 6та сезона сум , како брзо само се менуваат ликовите , дури недостигаат некои фаци од минатото на клубот. Само Флеч и Линда се безвременски. :D

Ебење од серија.
drk.gif
drk.gif
drk.gif

До 6та сезона сум , како брзо само се менуваат ликовите , дури недостигаат некои фаци од минатото на клубот. Само Флеч и Линда се безвременски. :D
Пушти ми и мене линк, не дека ќе иам многу време сеа, ама нека стои. :D

Каква порака на фејсбук добив само :D
upload_2016-10-14_19-9-45.png

Ги имаше порано и на Амазон за 5-7 фунти од сезона , сеа незнам дали се уште во продажба. Јас ги купував ОФАХ од британски сајт пред 2 год , сите епизоди плус крисмас спешл во ХД , 85 фунти. :)

Знам пред некоја година барав на интернет, мислам дека само за прва сезона немаше торент (барем јас не успеав да најдам). Од другиве мислам дека се појави по нешто, е сега шо квалитет, тоа е веќе друга приказна.

Знае некој од кај можам да ја купам дигитално Серијава? Барам по нет не можам ништо да најдам. Ја нема ни на Амазон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom