Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Веџита си го добива набрзина, си го добива и Гоку и баш кога треба да биди тотално уништен, борбата се стопира. Нормално, за наредна епизода Гоку пак да им се тепа, овојпат на двајцата. Класика Торијама, видено милион пати. Нека се ебат.

Значи Веџита си го добива набрзина, си го добива и Гоку и баш кога треба да биди тотално уништен, борбата се стопира. Нормално, за наредна епизода Гоку пак да им се тепа, овојпат на двајцата. Класика Торијама, видено милион пати. Нека се ебат.

Веџита = новиот Kрилин. Мењај display picture или да се договориме дека Super не постои :P Иначе истото како против Hit, Веџита го јаде стапот, па после Goku comes to the rescue, само сега не знам што ќе истргаат од џеб ама осеќам дека Goku или намерно или ненамерно ќе го притисне дугмето од Zeno, мора некако тој филер да се искористи. Или пак сега наредно е Super Saiyan Green Goku и да ги испрати овие 2-цава од каде што дошле. Lame. Иначе некако ми се свиѓа Rose и способноста да го префрла цело KI во раката како сабја :LOL:

П.С мислам тешко дека ќе видиме уште една сага како Frieza Namek сагата...

Последно уредено:
П.С мислам тешко дека ќе видиме уште една сага како Frieza Namek сагата...
би ја додал и анталогиската борба против бу 100 епизоди им требаа да го средат типчето :D али ако ме рашвите мене најдобра борба и реална што била е борбата на кид гоку вс кинг пиколо https://www.youtube.com/watch?v=Cv8MUMyzgus na ovaa mislev

Да ве прашам Dragon Ball Z Kai и Dragon Ball Super се продолженија на претходните Z и GT ?

Да ве прашам Dragon Ball Z Kai и Dragon Ball Super се продолженија на претходните Z и GT ?
Kai е истото што и Z само скратена верзија од Z.
Инаку имаш Dragon Ball па Dragon Ball Z па потоа е Dragon Ball GT мада ова не е canon и е отфрлено. Dragon Ball Super е продолжение од Z односно продолжува онаму каде што застана Z.

Инаку имаш Dragon Ball па Dragon Ball Z па потоа е Dragon Ball GT мада ова не е canon и е отфрлено. Dragon Ball Super е продолжение од Z односно продолжува онаму каде што застана Z.
Ахам фала.
Како дете се сеќавам владееше треска по серијава. На последно што се сеќавам е битката помеѓу Гоку и Вегета или Гоку и Броли така нешто ама сакам да ги гледам одново. :)[DOUBLEPOST=1472482986][/DOUBLEPOST]
На која страна како Филмовизија (со превод) може да се изгледаат сите сезони ?

Ахам фала.
Како дете се сеќавам владееше треска по серијава. На последно што се сеќавам е битката помеѓу Гоку и Вегета или Гоку и Броли така нешто ама сакам да ги гледам одново. :)[DOUBLEPOST=1472482986][/DOUBLEPOST]
На која страна како Филмовизија (со превод) може да се изгледаат сите сезони ?
Каков превод сакаш? Имаш еден куп страни за гледање со англиски превод или ако сакаш со англиска синхронизација. Ако мислиш на македонски/српски не знам каде има

Па добро, не разбира секој англиски.
Туку каква е сега поврзаноста на Блек и Замазу?

На англиски апсолутно е најдобро, но не знам перфект 100% па за да нема пропусти најдов на српско-хрватски. ;)

На англиски апсолутно е најдобро, но не знам перфект 100% па за да нема пропусти најдов на српско-хрватски. ;)
Абе и јас не знам перфект 100%. Гледај, таман ќе поднаучиш уште :coffee:

Па не знам искрено добро искомплицираја. Единствено нешто што ме копка е како Goku и Zamasu се знаат во future timeline, Goku кога умре од вирусот па да продолжи да тренира во другиот свет и да достигна SSJ God па после да се да се соочи со Zamasu слично како сегашниот тајмлајн (што ова не е воопшто веројатно зошто сепак велат дека God of Destruction од Trunks тајмлајнот е мртов).

Втора теорија е дека Zamasu е всушност од друг тајмлајн а Black е исто Zamasu од трет тајмлајн (ако ти текнува кога прв пат се бореа Goku vs Black, Black ова му го рече. Или пак дека Black е Zamasu (нешто како Flash ако пратиш :D), Zamasu да има изманипулирано со прстените па да го има превземено телото од Goku (фактички Zamasu да има напраено повеќе копии од него во повеќе временски тајмлајнс и едниот да е во телото од Goku а другиот да си остане во неговото).

Друга теорија би била Zamasu да има целосна контрола на мртвото тело од Goku па затоа Black имаше способноста да се трансформира во Rose.

Може се да бидне али што и да бидне lame ќе биде осеќам.

Последно уредено:
Moже ли некаде да ја гледам ама скроз од почеток, уште мал кога е Гоку, кога носи плаво кимоно (не црвено) и кога се тепа со таа црвената армија, или како и да се викаше? Да се вратам 2-13 години во трето одделение. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom