Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Не му намигна и не ја предаде борбата. Најверојатно Фрост му направи нешто. Види спојлер над тебе

Можеби промото е misleading, или можеби Goku како Goku не би признал дека намерно го изгуби мечот со тоа што вели дека не знаел каков е тој потег, останува во дилема ова, ќе видиме наредна епизода со нови очекувања, и надеж за подобар DBS.

Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?

Јас немам дилеми дека нешто му се случи на Гоку. Нема смисла да ја шитни борбата кога влогот е земјата. Освен тоа од каде знае Гоку колку се силни останатите борци?

Па не е баш голема мотивација за борби, земјата ќе е само релоцирана, нема да биде уништена :D

Па не е баш голема мотивација за борби, земјата ќе е само релоцирана, нема да биде уништена :D
Добро ама сепак ќе бидат во универзумот на Чампа :D Ќе ги нема пријателчињата од Намек, Суприм Каи, Кинг Каи, Јако итн :D Ќе нема и тренинг кај Бирус и Вис :icon_lol:
Туку што мислите за останативе борци? Можно е Фрост да крие уште нешто или толку му е силата? Сајонецот мислам дека ќе испадни поприлично јак. А Хит и Монака посилни од Гоку и Веџита. Овој Монака ептен глупаво делува како лик. Али врие нешто изгледа како Хулк е :D Треба да се разлути изгледа

Уствари Гоку си е Гоку ultimate good guy, затоа и мислам дека ја пушти, а баш мислам дека ке изгубат пошо у уни7 веќе и не се случува ништо освен Бирус што дојде и Фриза го вратија. Ако сменат универзум што и мислам ке биде, ке има нови ликови и сигурно и нови villains. А би било интересно вака да испадне барем ке биде интересен серијалов, пошо не мислам дека ке има уште некој лош у уни7.

Доцнам 5 дена со сликава, ама нека ја има тука :D

12512491_971486612931971_4471678766775126470_n.png

Една од разликите на пример

Кога сме кај тоа мислам дека Пиколо ќе победи. Читав сега некои анализи за борбата на Гоку со Фрост. Гоку намерно не изгуби. А прашање е и колку Фрост намерно направи нешто. И самиот делува малку изненадено така да или некој од страна (Хит ) има направено нешто, како Чаос што правеше со Гоку кога овој се бореше со Тиен, или самиот Фрост не е свесен за својата сила пошто сам кажа дека ретко ја користи оваа форма и не можи да ја контролира. Како и да е..............Place your bets господо :D Јас типувам на стариот добар Пиколо :coffee:

@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав :)

@Rosemberg друже зашто мислам дека кје има мн големи проблеми повака во сериалов нели Чампа спомна имало 12 универзуми и секако доста моќни борци зашто мислам дека Гоку па дури и Веџита кје сакаат да се борат со нив кје имаме доста јаки борби + и гохан мислам дека ке се врати да тренира пред се да ги врати мускулчината па дури и мислам дека ке тренира и тој кај берус. се на то ми оди паметот ако имаш некои информации кажи . Не биди скржав :)
Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg :pos:

Actually има 13 универзуми али не е битно тоа сеа, се надевам дека турнирот ќе стане подобар ради тоа што моментално е тиња, има као теорија дека оној шо е еквивалент на Cell (не ми тенува на името, тој со бордо глава :D) имал некои mind control моќи и уствари тоа е причината шо Гоку заспива, али само теорија е ова не мора ништо да значи.

Анимето ја има стигнато мангата, така да од тука сме у непознати води. Тоа шо овој сајонецов од 6-ти универзум вика дека кај нив нема трансформации мислам дека лаже, пошо ако е стварно така, не е ни на ниво Пиколо.

That being said, ќе видиме како све ќе се одвива. Иначе мислам дека нема ништо да видиме од Гохан, барем не у наредните 50 епизоди :D, имаше дечкото потенцијал да стане појак и од Гоку ама одлучи да биде бубалица, јебига...

Се допишува со Toriyama на скајп, 100% има нешто шо не ни кажува, нели @Rosemberg :pos:

Actually има 13 универзуми али не е битно тоа сеа, се надевам дека турнирот ќе стане подобар ради тоа што моментално е тиња, има као теорија дека оној шо е еквивалент на Cell (не ми тенува на името, тој со бордо глава :D) имал некои mind control моќи и уствари тоа е причината шо Гоку заспива, али само теорија е ова не мора ништо да значи.

Анимето ја има стигнато мангата, така да од тука сме у непознати води. Тоа шо овој сајонецов од 6-ти универзум вика дека кај нив нема трансформации мислам дека лаже, пошо ако е стварно така, не е ни на ниво Пиколо.

That being said, ќе видиме како све ќе се одвива. Иначе мислам дека нема ништо да видиме од Гохан, барем не у наредните 50 епизоди :D, имаше дечкото потенцијал да стане појак и од Гоку ама одлучи да биде бубалица, јебига...
:pos::pos: Торијама ми рече да не кажувам за да ви биди поинтересно така да ќе си ќутам :D
Инаку да, или Хит му има нешто направено или Фрост не си ја знај силата. Предавање на борбата не е милијарда посто во ова се кладам по литар крв :icon_lol:
Еве една анализа со која тотално се сложувам.
Кријат нешто и Хит и сајонецот.[DOUBLEPOST=1457113056][/DOUBLEPOST]Скајп бе :lolzz::lolzz::lolzz: кај ти текна
Викам јас не си салам ти :D[DOUBLEPOST=1457113370][/DOUBLEPOST]
После турнирот ќе се префрлат ваљда на универзум 6. А после тоа можи и со останатите универзуми. А Чампа не ги собира за џабе супер змејските топки. Сигурно сака нешто само прашањето е што. Можеби да стани најсилен во сите универзуми без да тренира? :D

Последно уредено:
Како може да сајонец не е на нивото на Пиколо, јас дури следев онака hard драгон балл, Напа ги изнатепа борците од Земјата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom