Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoja preporaka kade moze da se gledaat Dragon Ball sega, nekoj streaming, download whatever?

Od osnovnata, koga Goku beshe mal.
Edinstveno Crunchyroll najdov kako sugestija za streaming so pretplata.
9anime и kissanime ама не знам дали се легални ако си во ЕУ земја

Го изгледав Dragonball првиот серијал од 1986 (сите 153 епизоди), дека ме пукна носталгија од времето кога бев мал, прво гледањето на A1, а потоа и на цдињата од Оправдано Присутни синхронизирани на македонски. Ако некој сака, може да ги гледа сите епизоди на сајтот zmajevakugla . rs, синхронизирани на српски. Би запрел тука засега за сагата, може понатаму и останатите серијали би ги гледал, знам доста Z ја фалат. За првиот серијал, доста ми беше интересно неаде до првиот турнир на боречки вештини, после некако медиокритет, на крај дури и малце со сила седнав да ги догледам, беа досадни околу Пиколо Јуниор, дека доста репетативно беше се, плус малку ме нервираше тоа што ич не се замарале со детаљи и логика. Тоа гори замокот, Гоку оди цел свет го патува да најде како да се изгаси, а 100 пати претходно покажа дека не му е проблем до небото да рипне и карпи да носи, но одеднаш нема способност да рипне до замокот и да го спаси таткото на жена му. Исто и тоа рингот, ќе го срушат, па следна сцена се е ново, ко некоја компјутерска игра. Секако не замерувам, за тоа време супер цртан и убави спомени ми пробуди.

Ќе го адаптираат Моро аркот од мангата, али бидна тешко срање мангата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom