Драги членови

• Креатор на темата Креатор на темата Ķајгана
  • Време на започнување Време на започнување
Муабетиве јас ,,пораснав", вие сте уште мали за мене, па така досадни сте ми :) (ако воопшто е порасната/пораснат јузерот).
А времето кога ги живеел истите денови (пак велам ако стасал да ги живее) не се сметаат за него............
Се замолува Сонцето да намали малку, не оди на арно работава.

Apple братче не мораш да правиш 2 јузера направи си еден и кажи си ја оваа мака :) не биди толку *ичка вака да правиш 2 јузери и да постираш :tapp: у осталом кој го занима што сакаш што не сакаш :)

Ķајгана

штета што неможеше со обично К да отвориш јузер...

Добра идеја за Кајгана да постои како лик.
Ама тој лик да не има исфрустрирани, искомплексирани, уфурани итн карактеристики.

Туку тоа треба да биде пред се некој што доволно е спознаен со себеси па потоа и со психологијата на луѓето, Да има големо искуство и да знае да даде созреани совети од кој сите би учеле.

Нешо ко лидер, водач, потпора на сите членови. Ама не во смисла на авторативност и статус туку од почит.

И секако неговиот вистински идентитет да биде мистерија.

Сето тоа би било многу супер, но.. останува само визија која тешко би се остварила според мене.

Нц, Apple е... Добра тема брачко, али за користење на 2 или повеќе јузери на форумов се крка банче :)

Јас немам 2 акаунт и оваа констатација е неточна.Што ќе ми е втор акаунт?

Јас немам 2 акаунт и оваа констатација е неточна.Што ќе ми е втор акаунт?
to make kajgana aliveeeeeee
--- надополнето: 6 јули 2012 во 17:55 ---
Ама тој лик да не има исфрустрирани, искомплексирани, уфурани итн карактеристики.

Туку тоа треба да биде пред се некој што доволно е спознаен со себеси па потоа и со психологијата на луѓето, Да има големо искуство и да знае да даде созреани совети од кој сите би учеле.

Нешо ко лидер, водач, потпора на сите членови. Ама не во смисла на авторативност и статус туку од почит.

Сето тоа би било многу супер, но.. останува само визија која тешко би се остварила според мене.
Е ова е веќе добра идеа, би било поинтересно. Но ретко е денес кој е наутрален у се.

фрли се
од повисоко

:pos: многу љуба хејтерчиња :love:
--- надополнето: 6 јули 2012 во 18:30 ---

Супер идеја другар(y) . Се надевам дека ќе има некој тука таков (y)

:pos: многу љуба хејтерчиња :love:
--- надополнето: 6 јули 2012 во 18:30 ---

Супер идеја другар(y) . Се надевам дека ќе има некој тука таков (y)
~weweeeee smwt za hejtewite !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdwav do site koj mi go cuvaat grbot a tie sto me nekat pozz jas sum na vrwot pozzzzzzz hejter4ina
:love: ? SRSLY ?

Back
На врв Bottom