Драганче од Лескоец, охридско - "На маса ќе дремам"

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
od ken li poaren e a i od big mama

Значи батево е стварно закон.

Треба да се предолжи за најталентиран пеач.нема што појќе:pos2:

Море заслужува главна! :)
Па и Digg! :)
Со тоа мислев дека е премногу закочен, а добро, еве пак го гледав, пак се смеев. На шо личи она бе? Толку да немаш идеја спот да напрајш па земал Крали Марко од литар и пол и во песната пее даб и скопско ( ор ватева ). Тотали мороник енивеј. Сепак си е рофл.
еdit: Прочитав некои го поистоветуваат со Коста Бургов. Ве молам немојте, го гледав пред некое време Коста на тв, типон е уникат, пее за Мерилин Монро и Грејс Кели и Шаливуд. Патем, имал песна и за на Евровизија спремено, ама го одбиле :pos::pos:. Ја запеа таа, запеа и некои други. Убиство од трет степен. Или не знам шо. А јас, еве пред компјутер дремам :pos::pos:

драганче е хит над хитовите во охрид моментално а еве сега ќе биде и на ниво на македонијава:vozbud:
на маса ќе дремамммммммммммммммммммммммммммм

едит:кајгана грешка сте во веста на насловна...
kajgana.com напиша:
Ова е убедливо најморбидниот македонски спот, кој со оправдување, најверојатно воопшто не се појавил во етерот.
не само што се појавил туку и руши рекорди по гледаност и бараност во охрид на тв морис:vozbud:

Аеееееееееееееееее леллелелелелел Драганче од Лескоец :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

лелеее...типов ми беше scary со наочари,а коа ги извади..лелее:ija:
и тоа со јазикот..ааа..добро е што не излегол спотов у етер во Скопје(едит)
и btw една девојка е на спотот не се две.и пее нешо скопско и златен даб а пие скопско и крали марко:pos2:

лелеее...типов ми беше scary со наочари,а коа ги извади..лелее:ija:
и тоа со јазикот..ааа..добро е што не излегол спотов у етер
и btw една девојка е на спотот не се две.и пее нешо скопско и златен даб а пие скопско и крали марко:pos2:
веќе кажав дека излегол во етер...
не само што се појавил туку и руши рекорди по гледаност и бараност во охрид на тв морис:vozbud:

:pos: Крај е типов :pos2: Фаците бе негови...
А песнава :vozbud: :pos: :pos: Дај некој нека ја направи во мп3 и нека ми ја прати :vozbud: :pos:

На маса ќе дремааам
други избор немааам
опрости ми Снежеее тиии
што сум пијан крива сиии... :pijan: :pijan: :pijan:

Драганчееее легендааааа.
п.с.добро шо е финтата со зелениот телефон од 1972???:nesvest: :pos2:

Сега ми кажаа другари од Лескоец дека типов работел во охридски Комуналец,а типката на спотот работела во банка.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom