Драганче од Лескоец, охридско - "На маса ќе дремам"

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Леле!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: ...

Каснам, ама што ако ...
Туку ај Драганче и јазичето и убетчето, ама таа кравата што се понаша? Леле, грам мозок да се немало! За милион евра не би му била во спот на овој бе ало!
Се одземав, ај пријатно!

п.с. Леле рака му пуштив, леле!:nesvest:
:pos::pos::pos::pos:
а едно прашање вака интимно...
имаше ставено од парфемон негов..:pos2::pos2::pos2:
зависит на колкаво растојание од тебе бил...
али би требало да почуствуваш:pos::pos::pos:

Не ми е јасно зошто девојката му пишала на Мистичен. Кога го снимала спотот шо си мислела?
Леле спотов колку е мутав, сред плоштад бе:pos:
Иначе, типов кога дојде да се поздрави и кога си отиде јас појма немав дека постоела песна „На маса ќе дремам“ и дека тој пеел. Го знаев општо од градов ко така малку троп троп, ама не знаев дека станал пејач. Ништо, слабо гледам Морис:nesum:

Шо имате против типката бе,она сакала само да стане позната :)

море типкава супер си е само ми се чинит дек драганче ја имат премамено демек ај во спот ќе глумиш и кој не би прифатил...ама прашањето е во каков:bip: ама сеа не е темава момичево шо беше на спотот туку драганче. Закон си е чоеков секој ден низ чаршија,па дури и впивница пееше.Мислам дек требит малце и во Park да го заангажираат па да се види шо е журкааа:D Иначе ја имав таа чест да се сликам со него,едвај стасав на ред од толку гужва...за жал неможев автограм да зеам пошо никој немаше пенкало:vozbud:
ДРАГАНЧЕ ЗАКОН СИ да се надеваме дека ќе ти се исполнат желбите еден ден да си на врвот на Mtv Adria top 10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom