Драган Павловиќ - Латас

Znaes sto e najtragicno ??
Simpatizerite na DPMNE dovolno e da izgledaat edni vesti na Sitel i da im se ispere mozokot.Ako Latas kaze deka poradi SDSM padnala vladata, tie kje veruvaat i kje plukaat po Sekjerinska. Tolku im sece be Kalipso, sto mozes ?

Кај тебе ...тоа не може никако да ти се случи..со мозокот мислам..
Ќути и трај си..во предност си голема од именуваните...
А причината е (проста како и ти) ....најверојатно , или го немаш ...или (ти) е закржлавен...како на тие ...во некои минати времиња...

:salut:

Кај тебе ...тоа не може никако да ти се случи..со мозокот мислам..
Ќути и трај си..во предност си голема од именуваните...
А причината е (проста како и ти) ....најверојатно , или го немаш ...или (ти) е закржлавен...како на тие ...во некои минати времиња...

:salut:
A bre momcinja Makedoncinja dodeka vie se prepukuvate na partiska baza ke ja snema i Makedonija i Makedoncite.
Zarem ne gledate deka gjavolot ja odnel segata na strana i deka mnogu ozbilni vreminja se pred Makedonskiot narod, zarem e tolku tesko toa da go sfatite???
Dali uste ne vi e jasno deka partiite vo Makedonija kako na primer SDSM i VMRO so svoite nesposobni kadrovi ne dovedoa do ovaa situacija vo koja se naogjame odnosno pred celosen kolaps na drzavata na sekoe pole.

Pa zar ne vi e dosta 18 godini samo da se prepukuvate megjusebno dodeka narodot i drzavata tonat se podlaboko i podlaboko vo problemi.

Dajte prestanete vekje so napagjanje na partiska baza i zboruvajte kako lugje koi gi macat problemite i davajte primeri kako nie kako obicni smrtnici da se spravame so problemite bidejki od politicarive od SDSM i VMRO nema svirka.

Politicarite samo gledaat za sebe i za svoite interesi dodeka drzavnite interesi im se vo vtor plan sto go dokazaa mnogu pati dosega so nivnata politika i postapki.

Ni nema drugo care tuku da se obedinime kako narod a ne partiski i da se borime za nasite prava za podobar i podostoinstven zivot vo ovaa drzava , a toa najdobro moze da go napravime so bojkotiranje na izbori koi gi organiziraat nasive politicari,gragjanska neposlusnost , i strajkovi i demonstracii protiv vlasta bez obzir dali se SDSM ili VMRO na vlast se dodeka ne ni obezbedat kako sto rekov zivot dostojen za covek vo edna normalna drzava koja se grizi za interesite na svoite gragjani sto sega zasega ne e slucaj.

хахаха леле тема и за латас го поштувам бе против сдс дека збори и дека на шеќерка и го спушти еднаш:pos2:

хахаха леле тема и за латас го поштувам бе против сдс дека збори и дека на шеќерка и го спушти еднаш:pos2:

Добар човек поштуваш, нема што, човек кој не така одамна велеше дека треба да се откажиме од името и да влезиме во сојуз со Србија и Грција.

Добар човек поштуваш, нема што, човек кој не така одамна велеше дека треба да се откажиме од името и да влезиме во сојуз со Србија и Грција.
не го поштувам за тоа туку за друго онака смешен ми е секоаш јаде го*на против сдс нон стоп гледа на сат секогаш е во кошула нагоре онака смешен ми е не реков дека го поштувам за тоа што го пиша ти:smir:

aj neka kaze nekoj koi vesti se pointeresni od vestite na sitel koga toj e anchor :pos2:, a i ne samo na sekerinska im gi spusta na site od SE-DE-SE-TO

Не одете у попг на одмор не ни го признават името. оде мафијата на одмор... господине латас каде бевте на одмор? Ами во попг бев. Ете гледате... :tapp:

Go vidovte li Latas na vesti kolku e oslaben?Gospod si ja brka rabotata.Naskoro kje mu se pomocham na grobot na pederot.:baeh:

a smeam na temava da pisuvam za ivona talevska ili da otvoram nova treba

Neznam brat,ama dobro kje bide ako ja povrzish so shvalerot nejzin Latas,valjda kje ima poenta i povrzanost so temata,probaj kombiniraj.

a be ja mozam i so branko da ja povrzam
za toa mene mi treba cela tema

Латас е машка кучка, подмолна. Како оди ветар така оди и тој со него.:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom