- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Страшна опсесија му е тоа.Гледа само „колку„ му е саатот...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшна опсесија му е тоа.Гледа само „колку„ му е саатот...
![]()
Znaes sto e najtragicno ??
Simpatizerite na DPMNE dovolno e da izgledaat edni vesti na Sitel i da im se ispere mozokot.Ako Latas kaze deka poradi SDSM padnala vladata, tie kje veruvaat i kje plukaat po Sekjerinska. Tolku im sece be Kalipso, sto mozes ?
A bre momcinja Makedoncinja dodeka vie se prepukuvate na partiska baza ke ja snema i Makedonija i Makedoncite.Кај тебе ...тоа не може никако да ти се случи..со мозокот мислам..
Ќути и трај си..во предност си голема од именуваните...
А причината е (проста како и ти) ....најверојатно , или го немаш ...или (ти) е закржлавен...како на тие ...во некои минати времиња...
:salut:
хахаха леле тема и за латас го поштувам бе против сдс дека збори и дека на шеќерка и го спушти еднаш:pos2:
не го поштувам за тоа туку за друго онака смешен ми е секоаш јаде го*на против сдс нон стоп гледа на сат секогаш е во кошула нагоре онака смешен ми е не реков дека го поштувам за тоа што го пиша ти:smir:Добар човек поштуваш, нема што, човек кој не така одамна велеше дека треба да се откажиме од името и да влезиме во сојуз со Србија и Грција.