Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Smeski :-D
Jas ne mozam da zaspijam.
Cant eat cant sleep anymoreee
Jsjsjshshsnshsjsjsn
I wish i didnt miss u anymore
Yeah right.
Mnogu sum pod stres ehe ehe ehe ehe :-D
Ot Zoran brat mu na Goran.
Aj cavus

Кој шок сум го добил после цел ден на работа, за Грујо незнаев, за Арсенал ич, а Цаци и ја би ја...многу ми се насобра бе.

хаос, пичке, лудило денов бил:vozbud:

Драга,
11002489_10206321206571972_33862330529649827_n.jpg

Изволте, тазе се :D

Драга, доцна е. А и е прерано.

Не знам што е следно ниту прашувам. Ловам поглед и летам змејови. Утре ќе одиме на филхармонија, ако бидне. Паѓам во заљуб, просто е така. И просто не знам дали е во ред. Од кога па јас тоа се прашувам дали е во ред или не? Ноќна смена ми држи срцево. Се’ е така едноставно со него. Се’ има тек. Се’ има страст, има смеа и разбирачка. Има и илузија и визија. За едно мало човече како мене и него. Некое наше идно соѕвездие.
Ич не се плашам. А сепак прашањата виорат.
Не за друго, оти мојата приказна е јасна и излегува дека чекам. Повторно. Знаеш дека имам чекано секој пат?
Well, овој пат едноставно морам да застанам до себе.

Си замислувам чудесии со него. Тотална тинејџерка.

Ме вртат несоници, а така би му го бакнувала носот во сон.

Ете тоа. Човек просто спобудалува со вишок емоции.

М.

Го секна Минчо Металург спонзорството и Миа Костова и Симона Станковска оправаат Арсенал - Монако на Шитстејџ :aplauz: this is the new low.

Драга Кајгана,

Слушам анархија си поддржувала до 28 февруари... Ама како што гледам е бизнис ез јужу`л.

Ај поздрав.

Кајгич... за помалку од три саати, треба да станам од спиење. Океј, тоа мање-више битно.
Него треба да учам, а запамтив само дека треба да почнам од некоја лекција на -с.
И сеа знаеш колку лекции има на -с? :вонзем:
Think shumecha, THINK! :tapp:
Ја у ствари сум махер за првиве букви, само нив ги памтам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom