Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
10426291_675910585864200_6552476197813547236_n.png

Недај Боже да биле уд Валандаво

Три работи заклучив после денешниот ден:

1. Гледајќи ги сметките од јануари, мислам дека поефтино ќе поминевме ако цела фамилија отидовме на едномесечен одмор на Малдивите, отколку што сме седеле дома и сме потрошиле за струја.
Да му ебам крвта на Бучко што го шитна ЕСМ :вонзем: Бонбона бизнис, мамата ваша хоштаплерска. Се на бесилка...

2. Којзнае колку сум за греота во моментов, чим во автобус контролата само мене не ми побара карта :oops: Карта не им бараат на инвалиди, деца под 7 години, ретардирани и на брајчата. Уште еднаш се докажува дека не важат законите за сите, им фуфка да бараат карти од луѓе што личат на вахабисти. Земи избричи се, вол еден, заличи на човек (по 100-ти пат го кажувам ова и никако да го направам:..)

3. Тие што имаат расипан заб нека одат на време на забар. Ако е дојдена до живец работата, подобро нека го извадат забот, отколку да го лечат. Три дена господ во пижани го гледам (n)
И уште којзнае колку ќе трае процесот, се само за да се спасел забот :confused:
Боли, мава во мозок, чаре нема :place:
Сарма ми фрлил клетва дека јадев гомна вчера, секогаш кога јадам гомна после преживувам страшни болови :вонзем:

Friends ќе ја давале на Телма и одма почнаа со коментарите дека била серија од времето на СДСМ и дека Телма е новата А1.
А до вчера истите тие фаци се молеа Friends повторно да ги гледаат на ТВ, наместо оние турските серии.

#ОнаКога си толку кокошка што 'LELEEE ISTA STANIJAAAAA :**' ти е комплимент.. И' се острам на една од средно 5 години веќе, ако некогаш во животов допрам rock bottom и више неам шо да изгубам, i'll do the world a favor.

Нека иде нека се ропачи Тамара со сомнителни фаци и нека не замара

Закон ми се ликови во ДК кои ламентираат по времињата кога во неа имаше само постови од типот, Драга, денес ждригнав, Драга, денес добив, го мразам цел свет, Драга, се закаснив за на работа, Бејби, пак се селиме...

Сето ова зачинето со бескрајната мудрост на постовите на Буцио и Пепси, мемињата на Драгонски и мотивационите постови на Мајмун, ја правеа ДК неодминливо четиво.

Сега дојдоа лоши чичковци, и наместо да вршат директен пренос од своите физиолошки процеси, тие пишуваат за реалноста која повеќе не се игнорира.

Драга
Само што го купив таблетот го пукнав, или сум голем идиот или малер трето нема. :toe:

Тамара и Јелена, ве жалам што вашиот образ веќе никогаш нема да ја смени нијансата после ваквиот испад на социјалните мрежи. Во вакво време-невреме каде изборот е детерминиран да бидеш човек и да застанеш на страна на опресираните или ќе браниш нечива болна идеологија за фрлена изглодана коска, секако дека вие се најдовте „најмудрите“ и го избравте оноа што очигледно навистина ве оцртува како личности. Жал ми е што вашиот талент го продадовте за многу ниска цена, се надевам бизнисот да ви цвета во Пинк Телевизија или некој аматерски театар вон земјата. Никакви хуманитарки веќе не ви ја перат совеста. Избришани сте од листата на човечноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom