Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Прво беше модерна професија маркетинг менаџер, па стилист, па шминкер, па фотограф, па диџеј, па сега гледам во мода е фитнес инструкторКА :ROFLMAO: Убаво имаше пишано девојчето сликано во Монако ( :kuracc: ) на ФБ пред некој ден, да се собереме ние 3-4 што не сме фитнес инструкторки и да видиме што не е во ред со нас.

Секоја втора избегана будала на која и продале Хербалајф фатила држи курсеви по фитнеси и си пишала дека е фитнес инструкторка, ниту се разбираат од медицина, ниту од спорт, ниту од повреди :popce: Што е најтрагично, кога бевме помали едни две што гледам дека ги откриле тајните на професијава, ми се чудеа зашто сум трошела време на пливање (што е всушност спорт за разлика од заебанцијава) а сега пропагираат гуд лајф, оксигнација, регенерација, детоксикација. Морам да напоменам дека частам ако ги разбираат терминиве.

Мора да се воведе некој ред со ова инструкториве, не може на секој што му прднало да дава совети на улежани луѓе, меѓу кои 100% има и кардиоваскуларни пациенти кои не знаат дека се болни а од другава страна имаш фаци кои од медицина знаат само аналгин дека се пие глава кога те боли.

Се чудам дали е нормален овој народ, преку *** ми е дојден фб со идиотиве и од двете страни што се препукуваат па и најблиски да ми биле, се што е вмешано во срањава со лајкување и такви глупости од било која партија ги бришам и во живот да не му го видам суратот. Последново што ми излезе е веќе врв, граѓанска војна...и од едната и од другата страна да се носат укурац, истите што прпаат изгледа освен на кантер и некои такви игричиња не осетиле војна...жал ми е што по паметот на мрднатите оди цел живот македончето, тоа што е троа побистро или напушти или се спрема да бега оттука. Не сум сигурен дали е сон или се повеќе ги има оние со помалку интелигенција од инсект!
:mad::facepalm::facepalm::boksix::popce:[DOUBLEPOST=1424295073][/DOUBLEPOST]@Ilumious кога дојде ред стефчо наш да отвори фитнес клуб и да добие лиценца за тренер веќе верувам во се во државава. До пред 3-4 месеци еден школски ми бараше совети како да ослабне, а веќе 2 месеци рекламира на фб дека држи приватни часови и прави програми за слабеење :facepalm:

Последно уредено:
Предлог зошто не се избришат сите други теми и се да се коментира само овде

Си викам ај ќе сфатат неколку
ама бајаги сВатиле

qyhlvt.jpg

Трпение - спасение!!!
Само не знам кој го има во денешно време. Јас сигурно НЕ....

Драга,
Што моеш за денес, не оставај за утре. Остави за задутре, така ќе ти си слободна и денес и утре. А во петок све се може. :D

После 5 месеци и пукна филмот на мајка ми, ми рече дека брадата ми стои гадно. Никогаш нема употребено таков збор за да ми опише физички изглед, мајка е нели. Што да правам, отидов да се избричам. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom