Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кеј

До пред 6-7 години благе везе си немаа дека е валентин тука...сеа ќе продаваат демагогии ако не било денес валентин немало да знаеме дека е трифун....ах земјо какви опинци те газат страшно...

Не видов ниту едно срце, цел ден сум по кафиња, уште малце ќе тргнам да си го гледам Вардар и цел ден успешно избегнувам социјални мрежи за да не ми се слоши од толку љубов. Плус си купив и книга, така што за мене денов за сега е совршен.

Патем, веќе неколку дена се расправам за тоа, не знам како некои луѓе не разбираат дека нема врска љубовниот статус со ставот околу Валентајн. Каков и да ми е љубовниот статус НЕ го славам, не го сакам, ужасен ми е и пред некој ден кога влегов во Сити мол и ги видов сите оние исфорсирани ужасни срциња и романтики ми се идеше да си ја треснам главата во ѕид.

Има луѓе кои и во врска не слават Валентајн, еве не знам.

Нека си прави романтики кој како сака и колку сака, слободен избор и желба е тоа, само молам да не ме убедуваат и да зборат дека само тие што се сингл не го сакале, пошто врска нема тоа со живот.

Ако си во врска и славиш Валентајн, убаво за тебе, супер, ако ти е убаво терај си, ама не си експерт, не си над другите па да кажуваш дека другите само се тешеле. Прави си како ти е убаво и остави и на другите да не го сакаат, без да им објаснуваш психолошки зошто не го сакале.

Интересен е звукот дури и кога си малку пијан ! :D:D

Кога ќе пијам и во меѓувреме се промени звукот е тогаш ќе знам дека сум пијан или малку поднапиен ! :aplauz:

Ма звук се "менува" и кога сум во потполна тишина и кога се наоѓам во бучна средина ма наравно и кога сум пијан ! :D

Страва кајгано, страва !

Стварно незнам што е работа, што ме завитљаваат и замајуваат кога сум во Скопје. Зошто едноставно не го решиме проблемот или подобро е кога губиме пари и време? Ма јебем ти све ....

Daci,

Eve zasho vo decata ti e bogastvoto :

10968251_10205056700369899_2003936325969135840_n.jpg

Си беше еднаш едно дете и стално му велеја дек среќата со пари не се купувала, еми ај купи сладолед без пари?

Форматирањето на мојов компјутер резултираше цели 4 саати да пробувам да ги ресетирам пасвордите на мојот еден и единствен мејл и на форумов...Со саати ги одговарав оние патетични прашања од yahoo- пр. каде би сакале да идете на меден месец, како се вика вашето прво домашно милениче и вашиот чичко..После 100 обиди ги погодив одговорите и го отворив мејлот, а после тоа и форумов...

И ги запишав секако...

And not a single fuck was given that day...

I'm gonna pop some tags
only got twenty dollars in my pocket
I'm I'm hunttin, looking for a come up
THIS IS FUCKING
awesome.png

Само што немам ни 20 долари во џеб, фак мај лајф :цицки::oeoeoe:
Вардар тепаше, на трибина се направивме гомна, во населба рокаше РАЦЕ ГОРЕ и Ламбада цела вечер :kezec::zver:

За денот на љубовта јас можам да кажам само една работа - бербат се сторив заради таа љубов ...

...кон ајварот!

Драга како си ?

Јас денес цел ден се радувам. нашето МК знаме било најубаво на целиот свет .. јееејјјј/ штета што вреди колку една тоалетна хартија.

доста е, доволнo кажав...

• Ми се допаѓа
Reactions: 048

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom