Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
ДК,

Еднаш да не каснев. Еднаш. Не барам многу.
На радио иде Whataya want from me од оној Adam Lambert. Со Пинк верзијата поубава беше.
Како и да е, станувам профи у француски јазик. 6 степен крунисан вчера. Буржоазија ќе се праам бе.

Од по неважните новости, слушалките ми останаа на работа со едни никакви сум сеа.

Петок е бтњ. Сакам онака средношколски да се испијанам и да се напраам:
- Ѓубре
- Сијалица
- Статива
- фломастер
- Стомна
- Ќуп
- Гелендер
- Куфер
- Трафика

И како и да се вика коа си камен пијан.

Драга, го знаеш чувството кога уз работа пиеш кафе саат и пол, кога мислиш дека си го испил, и на заминување гледаш дека останала уште една голтка непроценливо утринско богатство во шоља...
:X3::X3::X3: :vozbud:

Кајги,
ама ич не е лесно да имаш традиционално - конзервативни родители кога ти си онака со полиберален дух. Оди распрај се ако можеш, да те видам.... :facepalm:

Драа Кеј на реката Вардар

Порано ги сметаше мое ф што га злоупотребују на сфаку страну : D Ск су сфи фраери ко Парва hahaa
E, само ја ли не сам љубител на благо бе? Абе ракија и мезе рулз, благо е за деца:icon_mrgr:
Идол ми е Чарли Шин. Иде у маркет зима водку и вика мммм русокоса русинка, зима виски и вика ммммм црвенокоса шкотланѓанка, зима црно вино и вика ммммммм црна италианка.Благ осмех и вика... Трите Чарлиеви ангели :cool:

Е, овиjа днови навлекја сам се опет на едн олд скул прогресиф бенд,чуј ги Драа

Кајгич, денес на телефон мајка ми трипати ми се обрати со злато. :vrtioci:
Не знам шо е работава... :sramezliv:

Иначе арна, арна сум. :icon_mrgr:
Денес е петок 13ка, знаеш? :P Не ми може ништо, бе (само... ај да не викам двапати). :ROFLMAO:
И така. :icon_lol:
Ај, ќао. :noze:

Драга Кајгана, асистент и асистентка од кај мене од факс приватно работат на еден сајт што го знам и после 6 месеца работа, еве додатно ги чекаме уште 2 месеца да средат еден баг со сликите.

Ама битно добиле инженерски прстен од Хорхе (10,00 просек) и се потпишаа за државен испит :blablab:

Кеј там’н си помислив дека некои луѓе и не се толку глупи колку шо ги замислувам....и налетав на темава

:tapp:

Иначе да ти кажам имаше нешо од школово директоркана напраено демек „љубовна кутија“ кај шо мојш да напишиш љубовно писмо за некој/некоја, да го стајш во кутијата после ќе ги доставеле до назначените. И чисто од досада им пратив писма на сите женски од медицина. 65 се :D

Ај можда ќе добијам понеделник и јас писмо од некоја :pipi:

И да. Вечер Св. Трифун Пијаница ќе го пречекам на голема врата. Пошо неам женска де

Си ја :backa:

Драга,Фросе шо вика за тие со прстенот.Имам асистент шо го има добиено тој прстен,од шо е паматен по два пати ги објаснува задачите оти не знае како да застане на табла,пола училна не гледаме шо пишува кога ја решава и после пак ја објаснува за тие шо не сме гледале и нормално решаваме нецела задача за 90 минути:гомце::гомце:

Драга Кајгана,
Што се човек нема да најде на Интернетов... :ROFLMAO::pos:

1.jpg

Драга,
деновиве ги доживеав најголемите турбуленции во моиве 20 и кусур години.
3 дена со 3 саати спиење...
Чудно е како може за дел од секундата да ти се испреврти целиот воспоставен ред на секојдневието.
Од една страна трагедија што ми ја распрара душава, а од друга , неизмерна среќа... Ох Господе дали да тагувам или да се радувам?
Ме теши помислата дека болката со време ја поттиснуваме некаде длабоко во себе и ја забораваме.
На крајот на краиштата, од се ова сфатив една работа- јас пораснав и созреав.

:pos:

Кој спомна прислушување!?
foto-13.02.15..jpg

Погледнете ги овие ликови! Директорот на УБК-САШО МИЈАЛКОВ, е кум на директорот на Т-Мобиле, ЖАРКО ЛУКОВСКИ, чијашто сопруга Ивана е вработена во ОНЕ!!! Кој спомна прислушување!!!

Леј ќе лета главата на сашо вакви нешта Не треба преголеми мадиња :cuc:
Доста е напизден од сегашниве доста колумни посветува плукајќи да не го удри тоа се плашам

Сашо Тасевски: Мамето да му го е**м на царот и сета царска свита

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom