Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто цел ден се врти овој муабет каде и да одам, пак ќе кажам, и тука, нека слави кој милува, ама омилени ми се фаците за кои Трифун е сељачки празник, а за st. Patrick's Day први идат во Ајриш...

Како сум настроена на мрчење, излага она февруарско расположение од мене, ама се борам, гледам да сум мирна...

Драа ја су Намик Внуко на млекаро Рамиз. Мило ми е.

Денес доживеав sleep paralysis, за прв пат во животот! :jeeee:
Прекрасно искуство. Штета што траеше само десетина секунди, па немав време убаво да го испитам. Телото парализирано, а ти свесен. Priceless.

Тоа е. Кога претходната вечер си спиел само три саати, а другиот ден пет пати те будат во текот на попладневната дремка. Ебете се, а во исто време фала ви.

Петок, ден кога треба да почнат да се гледаат видео туторијали и исчитаат сите мислења за новиот софтвер за кој што денес добив наредба дека од понеделник треба да го работам. Ќе биде долг викенд, посебно фактот дека се ближат и два интересни предмети на туѓ јазик за полагање....лудница. Папагалчево ако не се припитоми во следните месец дена ќе биде приготвено со ориз, осеќам :zloo:

Џабе е, со пари мозок не се купува, т.е. се купува, свински, телешки... Зимај, секако тој повеќе работа ќе ти заврши отколку овој твојов што го имаш.

Пола од мислењата шо ги пишувам во темата мистериозно ги снемува.
Хммм. :cautious:

Ги проверувавме компјутерите на факс од таканаречената компјутерска лабораторија и откривме дека од 20-тина работат едвај 3-4 кои имаат максимум 256 РАМ :toe:
Едниот од компјутерите е од постар и од мојот најстар компјутер кој го купив во факинг 1996 година.
Кога го исклучуаш компјутерот се појавува античкото It's now safe to turn off you computer :popce::ајнапиво:
Тоа дека многу се вложува во високото образование :ojeaa:
Нема пари за лекување на деца со тешки болести, нема пари за правење на асални патишта во државава, нема пари за финансии во областа на науката, нема пари за нови компјутери, ама затоа има пари за кич огради со должина од 5 метра кои чинат над милион евра :pijanco:
Битно да се гради нешто, да се перат милијарди евра, ние ќе ги вратиме во иднина, нека не се секираат :motorce:

Си најдов слика со еден лик кој беше многу популарен кога бев на почеток од училишните денови. Знам сите тетратки ми беа со АЛФ :D
DSC02740.JPG

И кај може мечка на дрво да спие бе кајги, како не лажеле ова комуњариве :anco:
jhk.png

Поради добрите девојки у градов моменталната слика е

2z6v5z7.jpg

Јас само да се пожалам цел ден ме уби главоболка. Џабе кафетин и кафиња. Би си легнала ама не сакам со кокошките да легнувам. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom