Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
На алфа пак ја давале Монтевидео серијата бе драга, и тоа вечерва најаката епизода од сите, исто ко прв пат да ја гледам, пак исти емоции. Пуштајте Алфа ајде бе.

Драа

Зиам си грицке, букал воду до мене, фузбал заврши, прва сезона од "Два и пол мажи" само што ми се извади, седињам ке си глеам стуткан под кебенце, пуштам
Синхронизирано на бугарски :vozbud:

Парватеријо гадна загадена ќорава, ке си стисну м, ескејп, алт и еф четири, нема могуќе еј

ДК
знам дека не се коментира за политика, нарочито безвезе е на темава, ама овај е еден од тие моменти кога заболе ме пенисо за казнени поени и други воспитни мерки.
Вртам бе драга низ каналиве пред малку и ете го Јанко буреко кажва како му било симпатично двајца од најмоќните луѓе си разговарале ко нормални луѓе (пцуеле ко кочијаши)
Ај и јас да го побарам да го слушнам то аудиото од Ставрески и Јанкуловска, и шта речи, три минути издржав и морав да исклучам, почна во стомако да ми се превртва ко слушнав кој ни ја води државата.
Битно на јанко симпатично му е, не дека тој не е еден од тие 20 000 прислушкувани.
Иначе преѓе на пауза од работа поминвам кај домо на културата, застанати едни со беретки, мислиш паравојска некоја, ќе ја спасувале државата. Иронија.
И уште една работа, на времето пред четириескусур години имаше една афера со Никсон, вотергејт, исто вака со прислушкување, само таму тој си ја наведна глата, се извини и си поднесе оставка. Ама за нормална држава прајме муабет

Драга,

Кога, кога ебате ќе престанат девојчињава да ги носат тие глупите силиконски прерамки кои ја расипуваат буквално секоја комбинација? :uzi:

Си ги имал/а ли некад оние чудни Stranger-than-fiction моменти коа се осеќаш дека се` е предодредено од една рака на креаторот - писателот? Нешто налик на романите на Калвино само што тука описот не е толку расцепкан туку едноставно осеќаш дека го живееш животот на еден писател кој толку ти се има врежано во душата. И ги осеќаш сите негови грешки како свои, ликовите се слика и прилика на оноа што ти го имаш исперцепирано во својот ништожен живот. Цели сценарија кои чекаат да се случат.
So says Saladin...

Браво спиев од 9 до 1 и сеа ќе дремам. Сабајле сум од 8 на факс.
Инаку дојдов да ви кажам, ако го немате пробано гурманскиот бургер (или било кој бургер for that matter) у 4сезони у бисер, да идете најскоро шо можете. Ја еве неколку дена дејдримам за него, сеа пак ми текна колку е вкусен... Осетив остра болка во срцето.
Стварно е толку добар, не ни хиперболизирам -.-

Кајг,
Бев во бетонот... Некој тежок обид со бош дабстеп, прелаз на дино мерлин, сквернавење на Дино Дворник и Тома Здравкович измеѓу некоја песна од северина. Чад од цигари, ефтино пиво и останати дежаву работи. Рандом екипа која ми се јавија и реков дај да ги дружам. Местото кое ме направи подобар и полош во исто време... Буди спомени на тежок алкохолизам (останати материи гратис), пропаднати надежи и остала срања. И неколку на кои радо би им го симнал карминот, али се изгледаше толку погрешно, шо гледав шо побрзо да завршам уште неколку пива и да киднам.

But fuck, still feels like home! :)

А сеа, рехабилитација:

Чао!

Jас само да ти кажаm многу ми фалиш жими мајка...само неам време бре, глеаш и фотки заборавам да ставам на натпреварине...а и ме мрзи да куцам :P

Негоооо....14ти ќе биде трипун пијаницата на сред карневал во венеција!!! Успеав слободен ден да зеам јаахуууууу!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom