Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Земав ПЛАТА
Времево крш вмро и сдсм по обичај се препукаваат
знаеш што ми е најкрш драга што скоро 80 % кукаат тука дека имаат некои проблеми или не им се погодил денот а мене најдоа да ме тролаат што си чекам плата ....
нема врска и онака полесно ке ми биде да бидам било каде отколку да дремам тука на форумов и да губав време пишувајки небитни работа затоа драга биди ми поздравена 4ever
толку од мене
good bye 4ever

Еден шпански писател ја постирал сликава и напишал El fin del mundo. (Крај на светот).

10347238_10205573865210385_7654309241055373946_n.jpg

Драа

Ја си га мноо сакам Огита, а и он мене(ујчета : ) Aма он колко га сака спајдермена тој е невероватно.
Онј пут зема да му га цртам : D Глеа од едну играчку, малце сам га напраија цреп у главу, дебел и кратки руке али битно на Огита му се сфиѓа : ) Нема поубаво на сфет од детску насмефку и радост
А еве га и ремек дело : D
IMG_0545.JPG

Последно уредено:
Драга Кајгана,

си ги забележала ли птиците што летаат сами по дождот? Не, нели? Никој не ги забележува.

Боксерот ги брои деновите до неговата плата, а други ги бројот деновите до платата на родителите. :icon_lol:

Убаво беше додека траеше :cautious:
Неколку дена по ред одвојував по саат време да играм на некои традиционални "танци" како Сиртаки, Какалин и Хава Нагила, а особено одвојував доста време на:

Дури и татко ми и мајка ми ги фатив под рака за да играме на Хава Нагила :D Мајка ми е најдобра денсерка што некад сум ја сретнал, и на 61 година може вода да и носат денешниве типки што врска немаат од играње :icon_mrgr: Татко ми целосна спортивност, кипот на слободата не му е рамен.
Ама ако има некој полош од него, тоа дефинитивно сум јас. Ѕидов е поеластичен од мене...
Им серев на моите зошто не ме запишале во Ребис кога сум бил мал :giggle:
Татко ми ќе се задавеше од смеење :LOL:
Иииииии, ете ме после неколку дена, кичмава сум ја заебал, боли маме ебава :cenzura:
Ебате токмакот ебате, не си за играње ти, па дури ни за наједноставни движења... :facepalm:
Играј си го орото наше и свиркај си :kuracc:

Вечерва цела населба се собравме за во кафана, ни циклонот Давид, ни протестите кај Заев не може да не спречат :icon_mrgr: Уште да не ме кинеше кичмава веќе трети ден :mad:

п.с. си купив чешел пред некој ден и конечно си го искористив, за да ги исчешлам брковите и брадата :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom