Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш како Кајгано, многу е неубаво ко ќе почнеш да сфаќаш дека си вишок во нечиј живот пред тој некој да сфати.
Као, приметуваш колку безначаен стануваш а тој некој уште не е свесен за тоа. И треба да трпиш пошо ако спомнеш нешто такво ти стануваш причината за проблемот. Ти сакаш да престанеш комуникација. На тебе ти е доста.
А некад може и не вреди.
Шо знам.
Глупо е секако.

Драга К,

Јас навистина треба да одмарам повеќе дојдов пак до тој степен да ме стега срцето да му се сневиди ко да имам 80 год. :popce: не е на арно тоа... :pov:

Кајги, и после 5 месеци во станов се чуствувам како гостин...како да не припаѓам тука...не можам слободно да дишам, да се движам, да јадам, да спијам.... изгубена сум во просторот и времето... засолниште барам во овие четири ѕида, а ни тука не можам мир да најдам..

Ми иде да треснам се и да одам в планина... далеку од сите... сакам само сламена колиба и во неа слатко да спијам....додека тој го пали каминот :X3: ама прво да го најдам ``тој`` :pos:

Драга кајгано, станав зависник од андроид игрици. Пред 1 недела го купив мојот прв андроид телефон и неможам да престанам да играм игрици. По 4-5 саата на ден ги играм :)
Почнав дури и надвор седнат на клупа да ги играм:LOL:

Драга Кајгана,
Нема нешто послатко од она кога ќе си заспиеш пред телевизор:)

Интересно е како кога нешто ми е во план на мене ги опфаќам сите можни луѓе и мислам на се а други не го прават истото. Затоа ми е мило што се сменив пред 2-3 години, памет за другпат, ама навистина, не само кажано. Затоа и подобро се чувствувам вака.

Meanwhile, уште 27 дена до платата на bokser_mk.

Мразам кога сум настината. Мразам шо ме боли глава, шо не можам да излезам, шо се предозирувам со чаеви и цедени сокови, а највише од се - мразам шо два дена цигара ко човек не сум запалила.

:mad:

Posle cela nedela vezbanje, denes izedov mnogu stvari so ne trebase da gi izedam.
Subota je dan za mrsni stvari...
...

10440273_796758887071371_3667200754562639427_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom