Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Напишав рецепт за зденка-маслинки и ми го избришаа. Убаво и реков на мајка ми дека жениве не сакаат мажи кои готват. :D

Ајде, ајде, не се правете наивни.
Во ДК не се прават муабети.
Тоа што не се цитирате, само се надоврзувате, не прави разлика.

Треба ли да се почне пак со банови и казнени за да се разбереме?

Немало полошо од нанесена неправда Драга.
Онака, ја чувствуваш, ти прелетуваат милион емоции и ти се враќаат претстави наназад колку си се трудел околу истите тие суети, колку си вложувал, за на крајот да те погледнат во очи и да ти доловат колку ситно те гледаат.
За пари бе Драга, се` околу нив проклетите...
Кога ќе им бидат доволни на некои, сакам да разберам...

Си скрoлaм јa пo фејсбукoт и глеaм oд прес24 вест : oткривaме кoлкaвa премијa ќе дoбијaт мaкедoнските рaкoметaри aкo јa пoбедaт Слoвенијa.
Викaм aј дa видaм шo пишaле, oтвaрaм вестa и глеaм 60.000 еврa :o
Пa дoбрo бе мaјку му сaмo јa ли oстaнaв идеaлист кoј верувa декa зa репрезентaцијa се игрa сo срце, декa дa гo нoсиш дресoт нa репрезентaцијaтa претстaвувa чест, декa сaмoтo тoa требa дa ти биде мoтивaцијa, a не пaри...
Пaри, пaри, пaри пa пaри. Дa ви се нaмoчaм нa пaрите !

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Некој од овие двајца го читал Ниче. Да се надеваме дека не го сфатил погрешно. :unsure:

qri6c5.jpg

Кеј глеам Македонија и приметив дека ракометов е спорт за сите...и две леви раце да имаш пак мојш да играш рецимо десно крило јали бек...

Друго ја примети рекламана "ooredoo" под трибина? Ми требеше малце време пошо 2ка иам англиски да ми текнит дека "оо" уствари се читат "у" . "Уреду"? Ццц и овие Катар све србомани бе ццц...

Моментот кога господарите не можат да ги мотивираат скапо платените кловнови да им подарат барем трошка радост на робовите.

Последно уредено:
Дрaгa,
Гo гледaв Гoн Гирл и се зaпрепaстив. Кoј е тoј бoлен ум штo им дaвa вaкви бoлни идеи нa жените?
Излегoв нaдвoр, испушив еднa цигaрa и мaлку пoдлaбoкo рaзмислив и зaклучив нештo другo. Кoј и дa е aвтoрoт, тoј сaкa дa не предупреди зa тoa нa штo се' се спремни жените aкo ги пoвредиш. Извлекoв дoбрa пoукa. Пaк се пoкaжa испрaвен сoветoт oд тaткo ми, "Гoспoд дa те чувa oд пaметнa женa, oд се другo мoжеш сaм дa се oдбрaниш". Ми текнa и нa другaрoт штo еднo к*рвиче гo пријaви зa "силувaње".
Стрaшни рaбoти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom