Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Цела година чекаме да се фрлиме за крстот и на крај туристи од Русе ќе ни го фатат :LOL:

Драга

Дали ти е познато она заебано чувство?!
Она кога некој ќе те фати за рака, и ќе те однесе до некаде. И на крајот ќе те остави таму, на некое непознато место.
А ти сакаш да мрднеш од тука, очајно сакаш, ама не знаеш каде.
Да се вратиш назад не можеш, да одиш напред не знаеш како и каде. И си стоиш в место, и си чекаш.
А не знаеш ни што чекаш....

Најголемата проблематика на планетава - чоколадите имаат премногу калории!

Кога ја видов се заљубив

milka.jpg

Се додека не се заврти

milka-milka-oreo-czekolada-z-ciasteczkami-d28867_1_4020.jpg
555 калории за помалку од 5 минути, што е многу-многу е љубовта ИМА граници!

Драа знаеш дека сфаку годину куде нас само хорсери рипаф по крс? : D
Куде е туја вера и бог док ти се кува роба купена од паре што си ги добија сс продавање на поклон што ти га дааф ако га фатиш крс.

А и што ни е филм еј, дваес први век а ми још праимо сладолет од сфињу еј. Ичера ми копаше ходник на смрзнат лук и штуцне од прасе.

Варош до Дебрца!!!!!
Историја, историја!!!! Турско било ова не било.
Бујрумте на частење, ова бидна сега и за 20 години пак.

Скара <3
Помфрит <3
Хајнекен <3

да им ги дупнеме главите на босанците обавезно!

Тоа што сум спиен само 2 саати е друго!

на полувреме се пушташ на фејсбук, ти искача статија дека Ирина Шајк(да ја ебам) му раскинала на Роналдо и си викаш чеј да видам коментарите

EWctD74.png

деца без родители рехабилитирани....

шошони бе...

Последно уредено:
Овај Киро чемумри три гола и сите три од пенали...

Маж подобро е да има тестостеронски отколку естрогенски цицки :icon_lol:, а тие од мака излегуваат сака тежина да вида.

Црно лашко не друго:

Кајгано го знаеш моментон кога некои видеа од Америка или Русија ќе станат вирални и Македонците коментираат "хехе глупи американци хехе луди руси"

Баш ме интересира како ќе прокоментираат Американците на пример ако ни ги гледаат видеава за Водици од државава..

Ќе се натажат бајаги пошто ќе дознат дека има нешто подобро од кечери а се нарекува водици .......

Драга,
Три дена по ред ми објавуваат резултати од колоквиуми/испити - три десетки. Lucky streak bitch! :ojeaa:
Кога ништо друго не иде како што треба, бар факултетот ми носи радости. :icon_lol: Сега ми треба само мотивација да ги спремам последните 2 испита за оваа сесија.

Праев муабет вчера со еден драг пријател и дојдовме до тема врски и како е убаво во врската секој партнер покрај заедничките, да си има и одделни активности кои не го вклучуваат партнерот. Епа мојата омилена одделна активност веројатно би била да се кријам во подрум и да пијам вино. :свиркам:

Утре одам да дарувам крв. Се надевам нема да ме вратат како претходниот пат. :cautious:
Уште точно 24 дена од диетата. После тоа ќе мора да си најдам ново хоби.

Уште нешто имав да кажам, ама заборавив.
А и тајна е.

:jeeee:

Драга...

... утре полагам заебан предмет од 1200 страни (пошто лесен ми е факултетот). Знам 1/3 од матерјалот и покрај тоа што учев две недели. Имам 12 саати да го завршам тоа што морам. Се накљукав Монстер и уште не сум сигурен дали има некаков ефект. Знам само дека трепкам многу повеќе од вообичаено. Како и да е, гасам ова и се фаќам за работа. Ќе биде долга вечер, I'm gonna pull an all-nighter, if you know what I mean.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom