Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
,,Убаво да спиеш волу еден, идиот скапан, те сакам најмногу, чао'' беа зборовите што ми ги кажа мојата пред легнување :D.

Нов хит имам...
Why is it that thers a part of a women signing in the song but xe aint thr?
Its a wickedly beautiful song, pushes you to dance whetha u like it or not
Два коментари кои ја опишуваат цела песна :D

Бејби,
Вакви денови мразам, зашто ми фалат луѓето од Скопје... Ужасно не ми се идеше дома после работа зашто знаев дека само ќе чмаам пред компјутер... Ама па уште помалку ми се идеше да праам нешто сама... Ебате работата и смените што не ни се уклапаат :kuracc:

П.С. Почнав да учам Шпански, ама везе неам кој Шпански го учам, пошо наводно Мексиканскиот, Шпанскиот и Кубанскиот се 3 различни шпански :D
П.П.С. Фала им на мама и тато, пошо наводно изгледам ко да имам шпанска крв :X3:

Ајде за многу години нека ни е Христос се роди.Инаку да бе обороив рекорд 3 пати се треснав од земја у една вечер:cuc::cuc:,ко гума сум бе одма станувам:pos:.Нема везе што сум под дејство на алкохол,онака у слободно време си паѓам,и сеа ко ќе ми текне дека еден другар ме викаше на лизглаиште у Борис:vozbud:,да одам а што викаш:D.

Последно уредено:
Не знам кој е побудала, авторот на книгата според која е направен филмот, режисерот или јас што го гледав Gone Girl.:unsure:
Каков истрипан филм човече...:popce:
Не знам како да се осеќам во врска со филмов, ниту дали ми се свиѓа или не, само знам дека со право дигна прашина.

Hristos se rodi da kaze svima,da vecni zivot poslje smrti ima,da u raj udje dusa cista,koja na zemji strada za Hrista. Hristos se rodi :)

Драга,

Се чувствувам мирно. Божиќниот компот се крчка. Јаболка, портокал, лимон, каранфилче, ванила и цимет. На двојка. Може и сливи, кој сака.
Верувам, само во Љубов.
Среќни празници.
B6vP8R_IUAADz9W.jpg

Ти еам чорапите, мислев под елкава човек лежи. :shook:

Него, телефонот на моиве им ѕвони со песната "Доктор" од Цеца. Ќе испоџиткав и телефони и се. :shok2:

Денов да си го помините меѓу насмевките од најсаканите.
Божјата магија денес на секој ќе му донесит среќа и мир. Христос се роди! Уште многу години да си го славиме!

Луѓе идете на водно преубаво е има купишта луѓе ;)

кајг, знаеш ли од каде им е идејата за „новокомпонираните„ реформи во образованието?
од таму кајги, што целата држава ти е ко еден отворен универзитет и секој еден кој доаѓа од надвор во Македонија без пардон и ’ одржува по некакво предавање.:pos:
и апел до студентите во врска со протестите - стрпете се дечки
вашето место е во амфитеатар, а не на улица, таму ќе бидете откако ќе дипломирате

Драга Кајгана,
Денес е голем ден за сите Христијани!
Денес се празнува Христовото раѓање! Нека ни дава Бог само добрина и нека не штити од лошо!

Христос се роди!

За многу години денов
10402566_10204568979922331_2122112917008228036_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom