Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
За многу години нека ти е денов Драга, уште толку да си исчекаш :) Христос се роди и вечно нека му е името на сите Христијановци и Христини, Кристијановци и Кристини :)

Не сакам разделби, посебно не на Божиќ...зет ми во германија, татко ми во мскедонија, сестра ми во франција, мајка ми во англија, јас во италија :(

Среќен божиќ :(

╔═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Repost this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ you are a beautiful strong кајганџија ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ who don’t need no паричка ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
╚═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╝

Драга

после ручеков, " I'm not even sorry " :ROFLMAO:
SQ8h2C.gif

Драга,
Ме фатила некоја амнестија што не знам ни кој ден е денес, ни која сум ја, ни зашто си ти, ни што е држава и локална самоуправа и што беше колективна одговорност.:вонзем:

Оди стариот пијан (не гознам кој е) и јас покрај него ми вика да Живеј ВМРО, да живеј викам. Потоа следува улициве стакло биле :icon_lol:, си реков кај ме најде сега мене гледам друг на патот нема мора јас пак :icon_lol:, ме малтретираше од мостот до Зегин. Едвај да се разделиме.

Еј словенката кога ќе се опнеше имаше цела да се спружи вдолж :icon_lol:, среќа трицепсов десен ми касни по мене па се фати за рака моја, инаку готово вика Спасо ме човек :icon_lol:.

Сето будала е го прати кучето да му го бара се враќа со мачето, ете го мачето :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а бе не мачето кучето да го најди, В. викал не било за смеење за плачење било :icon_lol:.

Брачкава ми даде поклон привезок меч и еден магнет од Баку, и за домашниве црн чај не се пија го пробав дрма дрма :icon_lol:.

Ако се нафаќаш да играш покер со мене, мора да вложиш срце. Само така знам.

Кајгич, да ти кажам право, ја се изнаспав. Кој што праи, ја спијам. :pos: Не можам да се вратам во нормала. Повеќе од 15 саати дневно спијам. :facepalm:

Иначе, не ти доаѓа ли нагон да го изгњавиш, бе? Види какво еееееее. :X3:
Да ми ја видиш само историјава на јт, има да пукнеш од убајни. :pipi:

Да не дојде до недоразбирање, денеска Христос се роди благодарение на законот за забрана на абортус.

Проект на Владата на Република Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom