Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не чини Лазар Ангелов слики да гледа човек многу многу :icon_lol:. А братов засили со креатинот и со аминокиселините ќе ме стасува, прашува вика јас шо, ништо на суво терам последно шо беше креатинот пред година го допив и ништо од тие работи :icon_lol:.

А ме види Биџо одма бега од врата, А. вика ич те нејќи не сака да те пречека :pos::pos::pos::pos::pos:, не можам да коментирам шо беше како беше помина време од тогаш, само прашуваат шо како ја викам има нешто :pos::pos::pos::pos:.

Лошата Родригез...

Кеј,

Почнав да учам Германски. :place:

447x550xEnglish_versus_German_language.jpeg.pagespeed.ic.fyQxYkBHtw.jpg

срс :place::place::place::place::place:

Зошто некои настани од минатото сеуште ме прогонуваат?! Мислев, ќе заборавам, ама сеуште пред да заспијам таму ми брчи мозоко? Зошто ми недостигаат некои луѓе, места и настани?! Проклетиот ФБ ме потсетува, кога отворам ги гледам.... Една мала грешка и го менува животот... уффф.... Аман...

Некој од модераторите многу ме мрази и нејќе да бидам среќна. :unsure:
А таман си најдов љубоФ. :place:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
100-тина спиздени новинари во една заклучена сала како си го бркаат пленот. Чаушеску би се смешкал под брк доколку би гледал од негде. Би било најгледан настан, би било утопија.

ДК,

Пред некој ден колегава трансер АцеЦалеб шо кажа дека не ја разбират потребата за тарабиве хаштагови или како ги викет, уште по трагично шо имам јас заприметено, мислам за на facebook, се овие ликојве шо сликет јадење.
Еј алоу, јадење сликаш и го ставаш на фб? Која е поентата? Демек видете јадам, а ние другиве шо не ставаме слика не се храниме демек? Немат никаква логика
Е јас ова не го разбирам никако... можда е до мене :toe:

So sakav da kazam....?
A da!
Pogolem turn off za zensko od pateticen pesimisticki nastroen muz nema. Ew. Onaka, ne znam kako moze takvi da im se svigjaat.
Zamisli go 2m covek se potresue pred ispit i vika ”lele ke padnam". Idi ubij se be ti... I vakvi se vikaat muzi..

ДК (и сите други),

Потсетете ме да се напијам еднаш убаво кога Миленко и другите како него, ќе бидат зад решетки (а се надевам нема да чекам многу за тоа). Благодарам. :)

Прееска се изнервирав кога една слика што си ја пратив се испраќаше неколку секунди побавно од вообичаеното. И после ми текна. А да бев со оние инфраред телефоните.. Па пола саат ги држиш телефоните, раце да ти се здрват. Ни мрдаш ни дишеш. Па времиња се праќа слика, па таман стигнало 99%.. ти вика меморијата е полна. Е тоа беа нервози. Башка што едвај се гледаше кој е на сликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom