Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Имав „среќа“ вечерва да изгледам една емисија од ликов на мојот аватар. Настрана музиката и натпреварувачите. Ја сум еден од тие кои не им судат на луѓето што слушаат турбофолк. Уште помалку на дечките и девојките кои се пријавиле на шоуво пошто немаат друг начин за промоција на својот талент у вукојебинава. Али ова што се промовира у емисијава е врвот на сељачизмот.

Значи саат и пол психичко малтретирање, кое за жал за големиот дел од рајава е уживање.

Морав на аватар да го ставам The Grandfather, човекот кој е основоположникот на оваа лудост од која се издрогирани екс-ју народиве, па и пошироко... свака част, вакво влијание на толкава маса народ и стрижење овци, неверојатно, ко диктатор е. :cuc:

Ија да си легнам сега кај 10, затоа што иако беше ден за одмор и релаксација се релаксирав качувајќи се на планина, со Арт заедно :icon_lol:. Еј стварно мислам да го избегнувам преку кур ми дојде ајде таму не сум должен да трпам јас. Во тотален хаос сум не се чувствувам толку уморен во нозете колку што ми е здрвен грбот, а грб вежбам во понеделник бре, шо значи утре, шо значи цела недела се опоравува не може да се опорави :icon_lol:. Искина се добро е кога боли, еден период зимава болка немаше и покрај сите напорни тренинзи анстезиран бев, почна и малку да ме загрижува изгубив чувство на допир :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ама сега е добро како сум здрвен, тоа чудо нешто :icon_lol:.

И бензинот ќе поскапува, и тоа е вест, а сабајле треба да го средам тоа ново што добив, гунгула има да биде за 8-Ми Март, че се гурет бројчина има да делам на врата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Кајги,
го имам најубавото внуче на цел свет. Кога го гледам душата ми се исполнува. Си викам за вакви работи вреди да се живее. Другото мање битно.

Драга,
Денес конечно излегов на СОНЦЕ. Се раздвижив, прошетав, се изнасмеав и ги наполнив батериите за да издржам до крајот на зимава. А после.... после е пролет. Пролетта е моето време. Тогаш сум најсреќна, позитивна и полна со енергија. Можда и премногу енергија, ама невермајнд. :ojeaa:
До пред саат време едвај ги држев очите отворени. Стигнав дома и се расонив. Стандард прича. Сеа ќе дремам ко будала пред компјутер до сабајле. :cautious:
Се мислам дали да отворам шише вино. Да, нешто не е во ред со мене. Обично немам потреба да се мислам за такво нешто.
Во последно време почнав да се осеќам старо. Онака, како душата да ми е стара. :anco:Белки е фаза што брзо ќе помине. Инаку, тешко мене и другите околу мене.

Драга Qајгана,

ги знаеш оние малине количиња што се како ќибрити, со две седишта и ептен мали, Мерцедес смарт мислам беше револуционерниот модел па после извадија еден милион копии? Прееска кога се враќав едни пред мене имаа ставено две деца (немаа повеќе од 3 годинки) позади. Фактички, од мојот браник до децава двоеше само чкартниот лим кој и при најмал удар се витка како пластелин.

Дали имаат памет воопшто родителиве? Подобро во раце земи го напред детето него позади нагмечено на шофершајбна каде што и најмала беља може да е погубна. Кола двосед не е за џабе двосед. Страшно.

Се сеќавам колку многу се изнервирав за една 'фабрика' која ја отвори тогашниот Премиер во 2004/2005. Сега кога има толку многу 'фабрики' станат сум тотално рамнодушен.

Јебига време на инвестиции.

На ова фб најдов една школска од основно и без врска некој си муабет за времето поминато во школските клупи.

И на крај ми пишува не сакам да бидам лоша ама барај си друга јас не сум за тебе. :lolzz:
Сирота може си мисли дека сакам швалерка да ми биде. :toe:

1421464619042-gif.112149

хмм хммммм
којзнае од коа не сум се смеел вака на гиф:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom