Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бидна и тоа,вчера го пробав снегот,арно пројдов бес повреди,само раката малу ја удрев.Финтата е што бев под гас:pijanco:само ја секако кога тогаш ќе си паднев,ако ништо друго на меко паднав,сеа прашање на време е кога ќе го скршим мрзот:D.

Замисли ситуација ... Гледаш филм со Николас Кејџ , го брка полицијата и плус мафијата го има на снајперски нишан , и за милиметар го промашува и во позадина слушаш сочно "у пичку матер" :pos:

Враќаш плеерот 3 пати назад , додека не укапираш дека уствари снајперистот е Сергеј Трифунович. :pos:

Глумчиште. :cuc:

Замисли ситуација ... Гледаш филм со Николас Кејџ , го брка полицијата и плус мафијата го има на снајперски нишан , и за милиметар го промашува и во позадина слушаш сочно "у пичку матер" :pos:

Враќаш плеерот 3 пати назад , додека не укапираш дека уствари снајперистот е Сергеј Трифунович. :pos:

Глумчиште. :cuc:
За тие што ги интересира:

Јас кога ги купував, на странски форуми читав дека многу се лизгале на мраз, додуша јас до сега се немам лизнато, ама кој знае што бидува... :D
Што пари? Не планирам да купувам, сакам да споредам со нешто.

Кога ќе дојде за прошка вака само на клоци низ врата...

Што пари? Не планирам да купувам, сакам да споредам со нешто.

E да ме убиеш не ми текнува, нешто над 7000 беше мислам. Не се регуларен модел, позимски се малку. Еве слика, само моите се црни скроз.

Каков град, само што излегов од зграда, летнав!
Имам рана на дланката. Утре одам чизми шо не се лизгат да си купам.

Иначе какви колешки имам Кеј.
Одам кафе да ми направат, они ми ставаат ракија и ме тераат на екс да пијам!
Греана?[emoji14]

Значи колико пијем није хумано:pijani:

Иначе Кајги, стаив прееска слика од мајка ми на фб и ми стигнаа 10тина пораки со прашање зашто сум се исфарбала црна...
И сега се чудам дали да го сфатам тоа како комплимент за неа дека изгледа младо, или навреда за мене дека изгледам старо. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom