Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стари, се ќе направам за моето дете да мисли дека може да направи повеќе од тоа што го налага ситуацијата у ебанава држава.
Иди бре у пичку матер, што и да спомнам не може да се реализира, живеј у тоа титовско време што никад нема да се врати али не ми ги ограничувај моите планови и можности.
Излези од селскиот кафез и памти дека сум се родил у ебано помодерно време од твоето, по смел, по накурчен, по заебан, по разочаран и за жал по неовозможен од твоите тогашни соништа аспирации и амбиции во животот.
Кажи бре човече еднаш, иди бре сине може ќе биде нешто или, ај бе сине ќе пробаме, може ќе успее виното годинава, ајде бе сине ќе потрошиме 100 евра за тоа, ај бе сине ќе ризикуваме за ова... Љубовта твоја кон сигурноста наша ја прави оваа хаварија, ама тоа е уствари и главната хаварија за да не пркнеме.
Усрав денес, ќе усерувам цело време дур мислам дека сум у право.

Драга, последниве неколку денови се чувстувам како бог.

giphy.gif

Кајгич, ја па се изгубив. :pos:
Ја мислам сум се симнала у Ѓорче, тоа уште Тафталиџе да ти било :ROFLMAO: И тоа една бабичка ме прашува: Ѓорче е ова? :D У себе си викам: Ќути бабе, ни ја не знам. :pos:
А батери лоу, си викам сеа уште ова ми фали. :pos: Али добро... за саа време стигнав кај што требаше. :D
Во моја одбрана, во автобусот немаше место игла да се фрли, ја бев од десно, а они ме информираа само од лево што градби има, за кај да се симнам. :pos:
Ај, више срече други пут, коа ќе се враќам. :LOL: Друг пат си седам домче и решен проблем. :D Ај чао. :D

Anagjak Agard

Да прашам неколку напатени душички, каде го загубивте вашето "јас"? Живеете во туѓи сенки, живеете животи на странци. Измислени ликови од книга. Има доза реалност која си ја инјектирате директ у вена или ве дои појака дрога на имагинарум комплекс да бидете буквално се' што не сте? Кога ќе изгубите осет со универзумот, бидејќи сте создале свој, комплет со други физички закони (очигледно!) тогаш е веќе касно да барате совет на тоа поле како да се вратите во нормала. Се сеќавате ли како изгледа таа нормала воопшто? Вашето "јас" се наоѓа залутано длабоко во некој мрачен ходник од вашата потсвест на која и намигате понекогаш со по некој сон. Патешествието ќе биде долго и макотрпно, тоа гарантирам. Земете фенер и како Диоген, барајте го Човекот во себе. Таму негде е, плаче и питачи во црниот лавиринт за трошка разум.

Godspeed.

#poeticallyangry #fuckuflakers #dontmakemeshrinkupls

Пер, дај бе не ме дупи склопувам ливче за да фатам само ништо повеќе. 1,40 најголем коеф. и пак не фаќам.

И шо кур мора мене да ми пише најотровната а а а а? Ептен некои бедови ме пукаат у последно време.

draga sabjale bev do grad pazarev neso so posledite pari dojdov trcav edno 9 km se istusirav probav da zaspijam ne mozev me budea 2 pati drugari vecer ne iskacam nigde zosto slab sum so pari a i ke si gledam boks klitcko-pulev i spienje to e to

И по незнам кој пат ми текнува на мислата од паметниот човек кој рече дека животот не се мери според вдишувањата, туку според моментите на кои си останал без здив.
Убава е таа, живеачката, не она ако знаеш да си ја направиш, туку со сите предизвици, победи и порази. Ех... Сакам само уште да бев некаде кајшто воздухот е поразреден, на некои над 2000м надморска. Со тишината, висината, универзумот...

draga !
vidov reklama za kapki "veshtacki solzi ",se upotrebuvaat za da se "podmackaat ocite "poradi suvost shto se javuva poradi dolgo sedenje pred kompjuterot ......
no mene ne mi trebaat ,si imam prirodni ,ne mi trebaat veshtachki .......
toj e zivotot ....nekoj ke kupuva ,a nekoj si ima i nemora da troshi pari ....
sudbina ....toa e .....vikend i se e mozno ....

Поминав во моментот кога брзата помош подигаше повреден пешак во близина на Катоиличка црква. Патиките беа на пешачкиот премин, а искршениот џип кој го удрил беше 30 метри подолу, како и телото што го подигаа. Само што прочитав дека се работело за 16 годишно дете кое поминувало на пешачки, а имбецилот со џипот го собрал со огромна брзина. Детето починало. Зборувате тука за високи казни и други глупости и додека полицијата казнува за банални причини, имбецили возат како луди по улициве и секојдневно некој умира затоа што разгалени имбецили со јаки коли мислат дека светот е нивни. Секојдневно сум сведок на морони кои со огромна брзина поминуваат на црвено, се тркаат по улици и прават други глупости. И додека полицијата се замара со погрешно паркираните, со луѓето кои употребуваат мобилен и другите учесници во сообраќајот кои прават поситни прекршоци, никој не ги застанува мороните со џипови и моќни коли кои газат се пред себе. Треба да се казнуваат сите, и тие што прават ситни прекршоци, но ПРВО МОРА ДА СЕ ИСЧИСТАТ МОРОНИТЕ КОИ ШТО МИСЛАТ ДЕКА АКО ИМААТ ПАРИ ДА КУПАТ СКАПА КОЛА МОЖЕ ДА ГАЗАТ ПРЕКУ ЛУЃЕ.

Бесен сум и револтиран. Детето не проживееало ни пола од мојот живот. Уште колку деца треба да умрат за некој да почне да си ја врши својата работа. Дали треба да умрат децата на политичарите и министрите за да им текне да воведат ред. За да почнат законите да важат за сите, а не само за тие што возат југо. Бррзината во населено место е ограничена на 60 километри на час, но на совесните возачи секојдневно им се свири и се предмет на пцости и навреди затоа што возат по пропис. Затоа што ги успоруваат имбецилите што УБИВААТ ДЕЦА.

Искшениот џип се поправа, или може да се замени со нов. Но УБИЕНОТО ДЕТЕ нема втор живот, за него нема поправки, никој нема да го замени кај неговата фамилија, кај неговите другари, кај неговата симпатиоја или девојка.

Денеска еден млад живот згасна на пешачи премин. Но ништо не се промени. Додека брзата помош го товареше телото и полицијата го пренасочуваше сообраќајот, имбецилите на тркала брзаа кон својата имагинарна дестинација, престигнувајќи ги другите возила.

ДО КОГА?

Само што прочитав УБИЕЦОТ Е 20 ГОДИШЕН. Кога овој имбецил го испотил газот и успеал да заработи за Туарег?

Последно уредено:
Баш сакав да кажам за ова мамицата у пичка што мислат дека е ова нфс незнам фаст фуриос све да им ебам ги глеам секој ден ги јават колите со брзини кој не се дозволени ни на автопат не во сред центар луѓето мајки татковци ќе плачат настанот ќе помине краток опис задутре нободу карес после 1 недела слушаш иста слична приказна пак пцујеш шлапаш празни реченици по форум сајтови колумни голем кур нободи карес парт 2 тоа е жално

БОНУС СЕ ПОМАЛКУ И ПОМАЛКУ НЕСРЕЌИ ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

БЛАГОДАРЕЈЌИ НА КАМПАЊИТЕ СЕГА НАВИСТИНА ИМА ПОМАЛКУ ЖРТВИ

МИСЛАМ ДЕКА 100 ПОВЕЌЕ несреќи СЕГА СЕ СЛУЧУВАТ од пред владините кампањи не само што не вродија со плод туку се дешава тотално спротивното да гинат уште повеќе па малку беше ова со колите па почнавме нешто и со возови

бекус то дие ин кар аксидент ис то маинстреам ЕБЕТЕ СЕ СИТЕ

ЕЈ БРКО ПАК ДЕЛИ ФЛАЈЕРИ СИГУРНО УШТЕ МНОГУ ДЕЦА ЌЕ БИДАТ СПАСЕНИ НА ТОЈ НАЧИН САМО ДЕЛИ ЛЕТКИ ТИ еј да имаше порано коа бевме мали викаа чичко пушти летки ајде Ај лове мусташ пушти летки да се едуцираме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom