@AceCaleb , уште ти немаш пишано што љубовна мака имаш за и твоето да го решам.
Драга,
Пред некое време, слушнав едно мало дете што си јадеше со неговите и му викаше на татко му - Ти мене ме нервираш, ти мене секој ден ме нервираш.
Мене ми падна смешно во моментот, али го делам мислењето со детево. Секој ден некој од овие дома ми цапа по нерв. Тој малиот пак поготово. Сакам ко кога беше мал да го приклештам до ѕид и да му одржам лекција. Штета што сега е повисок и посилен од мене.
Фаци кои кога се сами немаат што да прават, досадно им е и немаат занимација та мора да најдат некој со кој да праат муабет се празни, без интереси и хоби и многу тужни.
@Бомбастичен Дрогираш
Брат,малце да не си претерал,7 цигари за 20 минути?
Јас кој се сметам за ептен chain-smoker (ич не се гордеам со тоа ) неможам 7 за 20.Лошо е
Ама не го сфаќај ептен сериозно коментаров,пошто не е од личност со навршени 18 години
K,
Кајгаџински билијард!!!
Да се разбереме, јас сум најјака. Двапати завршував партија со црната топка во средишна дупка (тоа као демек било многу тешко да се изведе „Тешко“ is my middle name!!)
Еве ти
Сите се заматени и мала е сликата така да нема љутиш ништо не се гледа кој што и како
И за крај бонус слика, чантичето на @BiG_kIsS (знаеш она од Кајгана креатива)
Ја и @Velvet She треба да се навежбаме ептен на биЉард за да станеме добри ко @Nessa Alcarin
Ќе фати години ваљда. Сепак ќе си се држиме до таблата и до заровите. Следен пат се надевам со ракија и салата до нас. У природа.
Билјард неам играно од кога тетка ми држеше играчница кај 7-8мо,и сеа жениве тука лиги праат.Убаво што ме потсети ако не ги продала тетка ми масите да зеам една пред зграда ќе си пукам ко ретард.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.