Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
Еве пред некој ден го застана на брат ми полицаец, кој патем беше албанец и му зборуваше на албански цело време. Едвај се разбраа,ама македонски типот не проговори.
Денес излегувам од факултет жива гладна, влегов во некоја сендвичара тост да си земам.
Тој шо работеше, највероватно и газда беше со муштеријата пред мене,и двајцата албанци, си зборуваа на албански. Од ко влегов и му реков "добар ден" газдава му сврти на муштеријата на македонски. После мене влезе уште еден албанец,ама газдава си продолжи на македонски се дури не излегов од сендвичарата, после пак си свртија на албански.
Не дека е којзнае што,ама ако ништо друго барем човекот имаше почит шо не морав да се осеќам ко во друга држава :)

Коа бев трето-четврто одделение не ги слушав Продиџи пошто мислев дека се дрогираши и сатанисти. :D

#КогаБевЧетврта татко ми ми велеше: Ќе ти дојдам на училиште да видам дали учиш или се за*баваш.
Ќути шо не дојде, чотек че јадев :)

Кеј

10682698_10152508746685892_559043173_o.jpg

Кеј

Кога ќе подразмислам и ја сум терсене за некои работи...устата ми работи побрзо од мозокот...доста знам на моменти да ги преувеличам работите од реалната ситуација што е...јбг мана ми е тоа...ама не ми е проблем ни па да признаам дека сум згрешил...грешам и се извинувам...некој ни тоа не го праи...кој прифати прифати ..кој не нека е здрав и жив...

20 и кусур години тие од Скопје ме заебаваат шо сум од Штип и ме нарекуваат провинцијалец. 20 и кусур години тие од остатокот на светот ме заебаваат шо сум од Македонија и ме ословуваат со варварин каде стигнат. Си мислам колку е коефициентот кога ќе дојдат марсовците дека ќе ме заебаваат шо сум од планетата Земја?

На #погрешноместо Во #погрешновреме

Одлична.Текстот кине.

Последно уредено:
Драга ,
Отворив на каналот на Spinnin Records и траките ме предизвика да направам една трака како нивните па еве што испадна :LOL:;)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom