Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

се може да се напраи освен на човек памет да му се даде....теоријата дека единствени две неограничени работи се универзумот и човечката глупост е точно...

Драга само на мајка ми и попуштам и виткам кичма кога не е во право, јебига ме родила :)

Кајгииии
Де ме има, де ме нема, ама сеедно, и онака никој не приметува :P
Еве конечно со кафенце до мене, во кревет, да одморам ко човек !
Драга, многу глупости знам, ама од животов поглупава работа незнам...
Знаеш, можеби некој го гледа животов низ розови очила, ама жалам... реалноста насекаде околу нас е далеку од розева... ама знаеш кое прашање најмногу ме мачи??? Зошто некои луѓе добиваат се, а другите губат се? Дури и оние кои што на мравка не стапнуваат, највише се мачат... и после имало правда, абе како да не...
Дури некој не знае што да прави со себе, незадоволен од се што има, други преживуваат... во буквална смисла на зборот !!!
И така за некои луѓе сум песимиста, ама тоа е реалноста.... тоа е животот... за некој мед и млеко, за некој едвај леб во уста...
:(

Таман да си пукнам од досада...

YZVTqNS.jpg

:pipi:

Драга,

Многу е извесно дека неколку животи видов, потрошив, замачкав и изедов. Ама јасно ми е.

Јасна ми е сета светлина, сета безбедност. Сета верба. Сета Љубов.

Редно е да се смирам и да напишам уште една книга.

М.

Passed down to you...
Веќе 3ти ден од мојата рековалесценција, се` уште се чувствувам како препариран со нозете раширени под тап агол во пингвин `од со сурат на изедени пола кило леблебии. Се преценив како никогаш до сега. From bottom to top и натраг. Гугл мапс вика 18 тина миљи. Шо знае па он, коа метричниот систем му е сјебан. Ги глеав точацине као фрштат и посакував по некој елен онака силно да ги опне, чисто да ги потсети дека не можат да бидат толкави дебили колку што елените се праат кога ќе испаничат.
So says Saladin

К.... нема вечерва она .... ја оплескав работата
Земав тоа старата ламба на газје ја запалив и во спална во темно сликам едно 20 фотки за натпревар.
Сега оди жената да легне,додека јас тука ја праќам фотката и слушам од таму таа ми вели: (море се дере)
- Што е бре ова не сум умрена,што си направил во спална. ( а тоа таму се задимено и мириса-смрди на кандила и смрт)
Picture 1865.jpg Picture 1866.jpg Picture 1867.jpg еве ти и докази не лажам,сега може до утро да дремам тука на комјутеров, а и не знам за колку време сум баниран од спалната поради оваа грешка,ај белќи е за кратко време.

Драга,

Секогаш носам погрешни одлуки. Имав напишано дека оваа година ќе биде пресвртница во мојот живот и дека треба да донесам битни одлуки. Сите одлуки кои ги донесов се погрешни, сите , до една ! А зошто е тоа така ? Затоа што гледам никого да не повредам, на крај самиот себе си најмногу си наштетувам и се повредувам. Цел живот давам совети на други, а мојот живот незнам да го живеам.

Неможам без нејзе, нон стоп одам против самиот себеси, и се плашам дека ќе ја повредам. Ама никогаш вака бедно и лошо не сум се осеќал. Цела ноќ мислам, размислувам, не спијам.

Еден совет до сите без разлика за каква цел се работи (девојка,кариера итд): Секогаш, ама секогаш, тоа што прво ќе го помислите дека е правилно, направете го , не двоумете се , одете кон тоа.

Драгица
Макеонска работа во Црна Гора. Ти сејт типот пред врата онака културно и ти викат:
Ма хајде, уџите. Изволте. И тија од таму му враштет: Ма нисмо за уџиџавање.:pos:
За шо не сте, чекај за шо не сте? За УЏИЏАВАЊЕ! :pos: Полекате бе, полекате бе. Јер има нешто за уџиџавање:ROFLMAO:
Остај то се враштам во маало, онака одалеку тук гледам чад како во ратот, види бе ти сиве домаќинки излезени во маало опа со скутниците лајците мешај, пљускај пиперки, ајде мешај пусти прај. Спрема се други светски рај :icon_mrgr: али Думс Дејс преперс:icon_mrgr:.
Абе дур не акнам шубара на гла зима не признавам. Ајде здраво Драгица.
Не чекај остај ти то со уџиџвењето туку, да знајш дек заљубвењево ај друг пат малце поче е комплицирано, сеј аман не аман:ROFLMAO:
Еф да те почастиме од куќава една
пиес- Јас сум овај со бркојве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom