Стар век ми е најглуп период од целата историја и за учење ми е премногу тежок, аман ебаго,за 22 часа правам некој си контролен тест со повеќе од 20 прашања на објаснување а јас незнам ништо. Фатив да учам, по 10 минути ја фрлив книгата у ќош и си пуштив манчестер.
Овие Bon Jovi какви текстови само имаат, претерано добри. Оваа These Days цел ден ми се врти во глава. Забораив веќе како излега учење без музика до даска
"Jimmy shoes busted both his legs, trying to learn to fly
From a second story window, he just jumped and closed his eyes
His momma said he was crazy - he said, "Momma, I've got to try.
Don't you know that all my heroes died?
And I guess I'd rather die than fade away."
Passed down to you...
Утре полагам Стар Век кај Проева. Овие 3 месеци не видов бел ден, кафето освен домашно нескафе ми е мисловна именка, девојка ми мисли дека ја варам, а јас учам за Тукултининурта, Саргон, Набукодоносор и останати бискоисточни кралеви(ни). Дружбата со цела сурија животињи као Лисичар, НедоМачки и тешење со Зајковски демек можело да се положи само со него.
So says Saladin
Драга Кајгана,
Ја облекуваш тренерката за да те стопли, ја земаш чашата полна со млак чај и си седнуваш на столчето на тараса, уживаш во прекрасната глетка и го пушташ мозокот на пасење
И такој Драга, нема послатка и поубава победа од туј против Арсенал. Минимална, ама слатка. Посебно кд ќе видиш како диви Венгер на аут линију и како плаче после утакмицу. Специјалист за правење ѕвезде.
@Cassaro во врска со твојот пост, немаш појма колку луѓе го возвишуваат Џамбазов и мислат дека тој е пример за тоа како еден човек треба да изгледа, да role model му е на младиве генерации и не само нив има и повозрасни кои сеуште свршаваат на него и неговите цитати. И прати сега, беше викнат во моето школо на 1-ви септември дотичниот да ја отвори школската година.
Се носело бе најголемиот пијаница и коцкар во образовна установа да ја отвори школската година.
Иначе кајги јас не сум добро, грлово ме искина. Другото е океј, фејсбукот ми е веќе недела деактивиран и да ти кажам право многу ми е поубаво бидејќи времето го поминувам во друштво на Хесе, Достоевски и останатите даси.
Демир Хисар е меланхолично место преполно со ограничени луѓе кои зенит во нивните животи е кога ќе се пофалат дека први дознале кој со кого се боцнал. Трачарење overload. Преполно е и со дркаџии и ороспии. Доколку размислуваш поинаку автоматски си маркиран како црна овца во општеството, и нели, наркоман нормално.
Овде сеуште ја оценуваат книгата според корицата, што би рекла @Ilumious боранија народ.
Си слушав Џорџе, па си побарав нешто мисли негови, па се изначитав, па си решив ај да си пробам Фотошоп да си напраам некоја слика, пајажина да не фати. И си направив сликава, мене ми се сфиѓа за почеток
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.