Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе растур систем, сам на себе не можам да си поверувам колку сум добар и како оди работава :icon_lol:, неверојатно нешто :icon_lol:.

Ај бе нека пеј оваа :icon_lol:.

Драга,

Една од причините што факултетов нема ни денар + да види од мене веќе, а камоли да им фрлам брдо пари за постдипломски, е тоа што кога нешто не можеш да најдеш, кога не ти е јасно како треба да биде, како да изгледа, никој не се замара со тоа, оставен си на својата имагинација едноставно, а после да, и тоа не чини.
Луѓе се откажуваат ради тешки испити, ради заостанати години, а јас ќе се откажам ради една дипломска која би требало да биде само една формалност.
Комплекси на виша вредност и кур ме боли. Кај се запустив и јас.

Истите тие што го лајкуваат Коста Петров и Лајна Грејс сеа почнаа и некој си Ди Ваио машки модел да лајкуваат. А они стрејт мажишта...

Дотакла сам дно! Откако квалитетно се изгладнeв и знаев дека до завршувањето на часот имаше уште саат и пол, а потоа следуваше уште еден саат патување, излегов од час, се скрив во вц и јадев. :icon_lol:
@Agda Beata > @Forrest Gump , @Andrew ; 1:0!

И еден домаќински совет, не ги носете антицелулитните панталони подолг период, да не бидете како мене и Рос.

'Колку што мене ми е познато, работодавачите во Македонија не бараат само диплома, туку и знаење. Пазарот на трудот кај нас, како и во секоја држава, ги наградува тие со специјализирано применето знаење.' - Ивица Боцевски

Добар виц. :pos: :pos: :pos:

Политичката коректност е чума што се шири со неверојатна брзина и се бележи со тоа што борците за политичката коректност немаат 2 грама мозок и логика во себе си и од се бараат причина да се побунат против нешто.

http://comicbook.com/2014/10/02/tom-and-jerry-cartoons-get-a-racism-warning-from-amazon/

Цртанот Том и Џери бил расистички пошто жената што работи во куќата била црнкиња :cuc: :cuc:

Што е следно НБА е расистичка кон белците пошто најдобрите кошаркари се црнци?

Драа

Па наравно екстратерестриал тингс aka елиенс га посетуеф Охрид зшто тамо цене су аут оф спејс:icon_mrgr:
Летоска поише има могуќе да видиш такфи мали зелени, него таксиметри,нели? : D

Негооо, навлекја сам се на скандо крипи псај чил. Данска рулз
Чуј

Драга...

... Рики од денес почна да учи старогрчки. Здравје за година и пол се тоа ќе биде совладано, ќе можам да толкувам антички извори, ќе имам сериозен академски квалитет со кој можам да се пофалам, а и ќе имам бонус можност да се курчам наоколу низ стегите на нашето општество :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom