Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Попов страшна работа бил :icon_lol:, мора да му оддадам почит :icon_lol:.

Кајг, таман пред да го добијам сертификатот за професионален падобранец (читај каучи и ранец), се сместив. Падобранец е уствари заморна професија проследена со многу шетање, испробани каучи, настинки од промаја и слични глупости. Дури при толкави двоседи, троседи на пуштање ја на каучот спиев пошо не знам зошто.

And, I should cook, али сеа ми текна дека неам тенџере, нити тавче, хм...
Ау да, и интернет неам (n) ама ќе иам.
таман е за со времево

п.с. Пази, во станов има едно олдскул радио, не е Тесла ама тука е некаде и сингерица за шиење, од тие ножните старите :icon_mrgr:

Драга Кајгана,
Ми сметаат ,,принцезите" и ,,принцовите" кои викаат дека не јаделе лук и кромид зошто смрделе и биле само за сељаци, а они гревните дома по едно кило кромид и лук јадат на ручек.

:)

Драга,

Колку треба да си глуп во рок за упис на факултет од 3 недели (!!!) да не одиш да си се запишеш и да се караш со тетката на студентски зашо сега мора казна да платиш?
Имаше еден морон прееска, не плаќал он казна, зашо 30 дена не го напраеле рокот.
Ебаве мрзите од студенти и глуперди, ебаве.
Намерно чекав да завршат ова уписиве, да одам да си прашам на студентски се што сакам и ме занима, кога и после цела недела уште гледам од втора, трета и четврта се буткаат за да се запишат.
Абе не 1000 казна, 5000 да ја направат, памет да врзат ова тиквариве неодговорни. Па вака било, така било, факултетот бил крив, деканот, чистачката. Абе бог да чува.

@MAJA 345 може да не е вината кај студентот.
Јас само на почетокот на втора запишав и заверив семестар во дадениот рок, во наредните две цело време доцнев, но тоа не беше моја вина.Рокот за запишување им е ставен од 11.09 до 15.09, а јас испити имам до 16.09, рачунај резултати по 5 дена даваат и ќе те фати на 21.09 да треба да се запишуваш, бидејќи предметите ми се условуваат едни со други.
Досега не ми напрвиле проблем со казни, за другите факултети не знам како е.

@MAJA 345 и @Mad_Coko муабетов и порака префрлете си го.

До сите.
Изминатиов месец(+/-) немаше доделени казнени во темата. Границата на толеранција за опростување на цитирање и правење муабети во темава ја надминавте. Се следно што ќе биде оф топик ќе си добие казнени.
Ви дадовме прст, сакате цела рака. Е па сега ни прст нема да добиете. Кога сте без граници, мора вака.

Последно уредено:
Сега ставив фиксна протеза, не ме боли сега за сега, само ме голицка така интересно ми е. Сега онака возбуден да видам како луѓето ќе реагират ова оно, уште нешто ново во животот...

И незнам зошто ама премногу ми се сфиѓа графитов :cuc:
robijasi zenica.jpg

Драга,

Си минам низ улица и гледам еден Ром, на среде тротоар ја свиткува блузата на пола и си го мести каишот, го оптегнал до крај и го мести, од другата страна му иде еден и му вика "Шо бе, не бива", во тој стил и овој со каишот му ја праи "Циганска работа" и се смее, коа ме мавна една смеа, без разлика што е Ром, ме насмеа што си праи заебанции на негова сметка, не се замара за етничка, национална поделба, фалат такви луѓе. :icon_mrgr:

Вчера се запознав со двајца кајганаџии, денес уште со еден, @blue ladybug не сака да се запознаеме бидејќи и двајцата сме од Неготино, а во истовреме ги мразиме неготинци... Сега си слушам Џез Еф Ем на 100.8.
ПоздраФ.

Се испофалија дека купиле ајфон од 1000 евра, а не дај боже да купат нешто што е 100 пати поскапо има цел балкан да дознае. :icon_lol:

Драги4 чекам од 3 места пари да ми стигнат....
1 од моето предходно работно место ми долзи 2и пол плати сеуште неам земено за 7 месец(класичен МАКЕДОНСКИ ГАЗДА)
2 чекам од моето ново работно место да ми пуштат нешо за пола месец дена викаат одма давале....
3 чекам од една дрзавна институција да ми префли некои средства што ми ги долзи исто така 3 месеци ....

и тоа драга
иначе се мислам нешто
најдов сеа некоја посаглам работа бар така да казам сум задоволен некои си 80 % од работата што ја најдов али дали е тоа се бе драга ке најдеш работа што е океј стварно и не треба да се надоградуваш повеке него да се задоволиш со тој некој критериум и да мислиш дека се ти е решено во зивотов.....
за зал повекето луге се задоволуваат со тој критерум али не драга
шо знам не сум научен јас на тој лесен зивот цепам појако
сакам да казам се вракам од работа и не се осекам уморен??????
и искрено чудно ми е.....
ајјј биди ми поздравена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom