Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam samo kako ke stanam utre
Cant wait for friday, i dobri vesti posle petok ke se odmoram posto sum
Byeee

@HoT IcE ќе видиш сега колку грдо ќе ти биде кога ќе си го бришеш газот со лева рака, од искуство воа.:icon_mrgr:

Абе три недели кашлам, кивам и ладно ми е. Ме срам уште во септември да шетам низ град со бундата за Нова Година.. амааааааааааан

Ди Кеј,

Вчера седев у едно друштво каде машки бевме само јас и уште едно детиште. Немав 3G, а немаше ни интернет во станот. И си викам, ај ќе тепам некој муабет со жените. Едната од нив има 25-26 години и за прв пат има посериозна врска. Бараше совети од другите жени за тоа како би требала да се однесува....
Едно од прашањата беше вака:
- Дечкото ми рече дека не сакал јадење што е подгреано, туку само кога е скоро зготвено. Дали мислите дека ако јас го спремам јадењето и го замрзнам, а потоа пред тој да дојде дома - го зготвам, дали ќе примети?

Муабетот беше за неколку години во иднина, кога тие двајцата би живееле заедно...
Врската им трае 3 месеци.

Јас го исклучив мозокот после овој муабет.

Не знам колку манијакално ќе звучам, ама ритуал кој го правам кога ме интересира дали некоја серија е добра:

Прво ја наоѓам темата за серијата на Кајгана, па после:

ScbWe.jpg

И тека.

Последно уредено:
Значи ај шо уште 20 дена треба секој ден да работам него вчера и кичма ме фати па сеа ко баба одам на работа :( плус иам 6-7 патувања низ европа следниве 2-3 недели што значи кичмава....

п.с. толку долго кивам шо и папагалот научи апчу да вика!

Последно уредено:
Најкрвав период ми е овој драга, период коа се чекаат резултатите од испитите...
Секое сабајле стануам природно у 8 саатот, без вештачки помагала (аларми) и до 12 единствена работа ми е силување на страницата на факултетот, на секои 5 минути ја рефреширам за да видам дали ставиле резултати, кој дебил сум, five days in a row го праам истово, моиве почнаа да мислат дека сум решен да водам здрав живот со воа станувањево рано... :вонзем:

драга ми стигна честитка четитика по пошта
коа видов препорачано писмо одма реков ова или од извршител или од суд или од некое место за работа за кое сум аплицирал и ме одбиле.....
кога да видам Девојката што ја запознав на одмор од холандија ми пратила честитка и ми честитала роденден
не ми се верува еј 5 години нема добиено нешто вакво .....
и најново 90 % сум примен на работната позиција која аплицирам подолго време па ке видиме како ке биде....
цел ден сум топ драга и осекам конечно работите мрднаа малку на подобро ....Finaly ayyyy:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom