Веќе овака долго време чувам една смртоносна тајна.
Незнам како да му признаам на народов. Па еве решив да ви кажам вас пошо вака тајната нема да биде откриена ама ќе излезе од мене.
Вчера сабајле праќам меил на асистентка од факс и праќам меил на Рк Вардар да прашам нешто и палам денес меилот да видам кој ми вратил и глеам нов меил од Рк Вардар
Значи не сум жива, ако не напраам некоја беља. Не сум жива! Чекај... зарем реков во еднина? Марфи бре, дај откачи се више. Досаден си, фејк и смараш. Да не сакаш случајно да ти смислам уште некои закончиња? Чисто онака... рекреативно. Пошто малку ти се тие. А шо? Мислиш нема? МИСЛИШ НЕМА?! Е па ај, нема.
Иначе, арна, арна... фала на прашање.
До прееска како ми се спиеше, ауууу. Дојдов дома и сеа... не ми се спие. А шо? Мислиш нема да спијам? МИСЛИШ НЕМА?! Е па ај, добро, нема.
Дефинитивно треба да се направе апликација на повеќе јазици шо ги содрже состојките на шампоните, пастите за заби и другите производи за лична хигиена, за да пробаме да му доловиме на новите генерации шо се правеше додека си во ВЦ пред да ги измислат смартфоните.
Мењам канали по телевизоров да најдам нешто асално и стигнав до Алфа и гледам кадар од индиска серија и девојкава му вика на некој свештеник ли беше ли што и да е:
„..ама утре ќе биде второто раѓање на Банеш!!!!“
(и одма камерата зум анзум и шокантна музика како да доаѓа апокалипсата)
искрено не знам зошто секогаш почнувам од прва па нагоре кога или гледам VH1 или СК, изгледа од грижа на совест да не пропуштам нешто паметно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.