Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПоздраФ до Малколм, со една снимка од пред некој ден. Уствари со две снимки :D

клик 1
клик 2

Taка дрнкаа другарчињата една летна вечер.

Кајги ... само јас можам да срушам цел систем на пикадо :D

Кој беше ... знае за што зборам :ROFLMAO: ... али добро е, на крај ги победив фраерите ;)

Последно уредено од модератор:
Кеј,

Друга работа што забележав денес, денешниве бебиња и мали деца до 4 години се многу подебели од децата на истата возраст пред едно десет, петнаесет години.

И да. Кажи им на Црвениот Џон и Малкомот оти имаат тема која се вика "Филмови, генерална дискусија" во која можат да дискутираат за горенаведените сјајни нивни идеи. :love:

All my black bitches wanna jsksjs dry hump
And yea like fucking like a fucking dey hump
Jakzznmanaba fucking dry hump
Jakan fuck sjsjshajajsba fucking dry hump

E pesnava ja baram. Instead najdov:
Booyah
Under control
Animals
Down on me
Low
I ostali nebitni pesni.

Guilty pleasure mi e pesnaava be. Niso dr ne znam. Samo bitches, fuckinh, dry hump? Valjda. Dammit shazam, y u nowork when drunk??
Najglup. Trebale da go napraat da mu zapees i da ja najde. Samo po melodija da zasvirkas i OP.
Dobri pesnici najdov dur ja barav. Ovaa booyah pogotovu merak mi praE.
Ade bakalım. Gidiyoruz!
Da ISPOspijam :-D hahahaha

читам ќе се оформел нов тандем на македонскиот блоговски простор. Ова ќе го погоди интернетот како астероидот во Deep Impact филмот :cuc:

Драга, ќе те секирам, си фанала кола со дечко.

Друго, сценава мислам дека никогаш нема да ја забораам.

ДК
Прилично кењажа-клише моменти на фејсбукот се кога некој до облаци заљубен пар ќе стави заедничка слика и одоздола одма свети неизбежниот коментар "Најубави <3".
Уште позагомнето е кога постирачот на коментарот е една од пријателките на заљубената, и истава уствари редовно и ја кења и озборува врската и избраниот партнер во разноразни пригоди со некои нејзини по(не)блиски другарки.

Туку денес е 29ти Август и Скајнет треба да стане самосвесен...

Драа

Романтику гу измислиле антички роми

Романтика

vol.4 Срце, успут наам земи и едну сфеќу
Вау душо, српјрајз ли ми праиш, вино, вечера, сфеќа, ах бе романтично еј...
Не бе,него неам струју цел дн

vol. 5 Драги, кажувала ли сам ти дека мноо сакам да смо гушнати до водопад, па знаеш природа, зелено, а вода си жубори у ритам на нашу љубаф...абе мноо сакам да слушам водопади...
Епа супер, иди пушти гу воду од казанче неколко пут, прееска сра па забрави да пушту воду

vol.6 Срце, куде си?
Еве ма у цфеќару, букет зиам
Леле па не треаше да ми каеш, треаше да ме изненадиш. Ама па не е за тебе ма, у гробишта киду на бабу годину изнасамо.

Петок, хвалоспев на едно ју време кога на работа се одеше од 07 до 15.

Па домаќински можеш потоа да си направиш ручек, да си запереш и запеглаш по дома. Планот денес е да игнорирам секакви влијанија од надворешниот свет и да ги зачитам сите поеми, лауреатни и безлауреатни. Деновиве имав сензации како да сум била на Месечината, што за еден викенд и не е така лошо.
Кутија со смокви, малини и грозје на работа. Потенцијали насекаде. Шампањ и супер нова. Ти, на stand by. Јас, на passing by.

Колку зезнато е да си самосвесен и истовремено изгубен во вселената.
Нека ве шармира денов, вие само пуштајте крилја.

М.

Draga kajgana, konecno dojde omileniot den vo nedelata petok, eh barem da imase nekolku pati vo nedelata petok

Последно уредено од модератор:
Минувам низ една од најголемите образовно-кариерно-животни дилеми. :( Нема едно право решение.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom