Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК

Абе брат, го гледаш цртежов ?
200px-Simple_triangle.svg.png

- Да. Шо со него ?
Кажи ама добар плав квадрат сум нацртал (во меѓувреме пафта со некој лист)
- Не бе чоек, триаголник е ова, црни линии и бела основа.
Абе ти кажувам јас, квадрат е, и плус плав е.
- Не ми објаснувај и докажувај, не сум ни слеп, ни глуп за да ме јебеш у здрав мозок. Ова е триаголник, и тоа рамностран, и тоа сите три агли се по 60 степена. Формула за плоштина сакаш ли да ти кажам ?
Видиии го сега, не ме нериврај. Плав квадрат е значи, од кај се разбираш па ти...

Форава, у очи те гледа, и за триаголникот ти вика квадрат е. А многу добро знае дека математичка геометрија, тела фигури пресметки ми идат од рака. Ама битно да се лаже нели ? Макар било и за некоја банална, најнебитна работа (за која многу добро ја знам). И што ќе добиеш со тоа ?

Некои луѓе не можам да ги сфатам. Можеби сум ретардиран и глуп. Или па они се.

Uste ne mozam da si dojdam na sebe. :( Kako be vaka Mate be..... grob da nema pijanicisteto ali dzabe e se, ne vredi ni da go obesis.

Драга К,

Кај и да е ќе бидне некој викенд добар само прашање е кога ќе стигне нешто... а тога кога ќе стигне ќе биде мноооооогу подобро. Викенд во Јанче, јеп мир и тишина која верувам ќе ја најдам таму.

Шо ме нервира неписменоста на форумов у задње време, значи није могуче!

Пишал:

Не сакам алкохол.

:facepalm:x10000000

Сите знаат дека граматички правилно је:

Не, сакам алкохол.

Многу сакам кога копам по фолдери и од еден па во друг и отворив еден непотпишан пдф. И кога внатре „Корабија“. И така си читам, читам, па застанувам и се прашувам: Па добро бе зошто е толку голем, како бог? И после го прочитав ова и сфатив.

О колкава радост за математичарот кога кругот му се претвора во стрела и погодок. ~ Радован Павловски

*а сакав да го делитнам тоа пдф непотпишано. Идиот еден. Каква генијалност ќе фрлеше во неповрат.

Еве тука нека биде моето 2000то мислење, не е многу за повеќе од 3 години колку што сум тука, ама секое е внимателно одбирано и пишувано со љуб... ова де тастатура. Исто така ја користам оваа прилика и да им префрлам на овие од администрација што порано не дојдов до оваа бројка поради големиот број избришани мислења. :icon_lol:

Поздрав. :pipi:

И кажав на @Мачорка каде може да си купи чоколадни глувчиња како оние што се продаваа на времето и изгледа сите ги испокупила :icon_mrgr:
Останав со празни раце, морав да се задоволам со некакви бајадери.
Ни Б од бајадери, освен ако мајсторот не ги ваљал во ракија или вино кога ги правел :coffee:
Се начукав од бајадериве ебате, имам чувство ко да сум пиел ефтино вино купено од некоја скришна маалска продавница (да не речам гаража од некоја куќа) што шитка алкохол во било кој дел од ноќта :sick:
При првиот залак осетив дека ќе зажалам ако ги изедам, ама јебига стрвен гз...

Во еден од фолдерите низ компјутеров, најдов друг фолдер со назив „Сешто“ и внатре освен неколку безвезе слики позадини и Notepad фајл со шифра од NFS U2, најдов Word фајл со некој љубовен текст од девојка кон дечко а 100 посто сум сигурен дека не го напишала некоја за мене, зашто ќе го памтев. Баш сешто...

Форест Гамп става турбо фолк песна или народна некоја 10 лајкови
Рики постира песна од Бобан Рајович, сите сељак го викаат...

Последно уредено:
Кога ќе и ги видам мустаќите на Фрида Кало, ми се отсакува да и ја видам уметноста.

Кеј,
Многу сум благодарна за гранапчето на Водњанска кое дава пиво во секое време од ноќта.

• Ми се допаѓа
Reactions: OIU
Ди ар,посни сарми во сад од овошен јогурт :((((((((((

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom