Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека е доста чудно за шведската разгалена нација, затоа што имаат милион бесплатни библиотеки и прекрасни услови за студирање.
ми доаѓа да го фрлам компјутерот од тераса. Посебно на форумов при дискусија. Демек ти става
, во стил, еј види ме колку знам, попаметен сум, демек нешто во меѓуредови кажувам, па ако можеш да сфатиш, ок, ако не глуп си.

е мизерно, патетично и одвратно. 
смајли посебно кога ќе го видам додека јадам.
Збеснаа у последно време, ама стварно збеснаа! Отиде девојчето што отиде, но нејзините не ги оставија на мира. Остај што кога се водеше за исчезната врескаа дека таткото бил должен по лихвари, дека не ја воспитале како треба, дека малата Тијана била со сомнителна репутација, (тоа малку им беше) па ноќта кога официјално се дознало дека девојчето е убиено, српскиве новинари му се јавиле на таткото на девојчето за коментар. За коментар. КОМЕНТАР!
Кој ебен коментар го сакате бе, гниди недни!
Не ги оставија на мира. Не им е животот доволно пекол. Нееее! Им ѕвонат нон стоп, им ги глодаат коските, се грижат да полудеат, али на тенане, полека, лагано.