Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ затоа деца не седете до касно

иначе 11 ка стари а ??, секоја година има нешто ново, нешто за фалење нешто за жалење.
ти си веќе 11 години со непроменет статус, дури сум те промашил за една цела недела годинава, знам неодговорно копиле сум некогаш али то е то

Се надоврзувам на претходниот коментар што го оставив тука. Знам да драматизирам ( очигледно ). Кристин е девојка што ми ги има кажано најубавите работи за мене, а јас се` уште имам проблем со некои мои глупости. Повлекувам скоро се што пишав.

Ех, пусто македонче.....

Шо не ќе слушнеш. Го каснало куче на работа и газдата му дал 50 евра , аман заман само да не го тужи.
- Шубо ми дојдоа парината , си имав собрано 12000 ден и овие таман , му ја киднав на одмор. Еми не, ке му се мислам. Ама не се капев, само си се сончав.
А не мисли дека тој повеќе даде за преврски и сл. :tapp::tapp:
Цели кратери од заби имаше на рака.
Битно си беше на одмор. И овците на број и волкот сит.

Што убав ден за... живеење ... и читање некоја книга...секогаш има причина за да живееш... или останува.
Јас за тоа сега читам една книга од Т.Арсовски и ако сакате еве ќе ви препишам нешто од еден расказ.
„Од човека не останува ништо,освен она што може да се каже за него...за кого нема што да се каже, ќе биде заборавен.“

Колку ретардиран треба да бидеш за да пикнеш писмо кое е адресирано до некој Арап, во сандаче на кое презимињата завршуваат на „ва“ и „ич“? Или нив исто им е? Ебани ксенофоби!

Драга јас стварно сум будалетинка, во саботата гости и се пиеше скопско, вчера наоѓам тапа, гледам шише на нејзе и викам јессс ,добитно, ќе пијам пиво,сабајлево ја тргам фотељата и кога оп уште една тапа исто со шише на неа. Јас радосен, ќе пијам две пива гага , отидов до продавничкава во комшии им викам две пива имам гратис, ми дадоа две флаши. И сега на ручек мадерот риба печела, јас пивце ќе пијам, а они бунар и отварам јас пиво и кога гледам пак флаша, абе радосии за безпари ќе пијам 3 скопски! Се заебаваме "еј замисли и другото добитно да е" ,го испив првото и ајде другото на ред, отварам Иииии пак шише на тапата. Се изнасмеавме, 4 пива гага....
Ручавме и ја гледам тапата пишува нешто внатре : "недобитно"
[emoji480](шише )
"играј за скопско 0,5"
Ииии се прснав од смеење, сум пиел две гага пива со НЕДОБИТНИ тапи!
Ете така драга.[emoji2][emoji2][emoji1][emoji1]

На форумов исто како во јавноста - сите имаат медицински факултет, знаат што се последици, што може да се предизвика и што од каде има опасност и знаат повеќе и од самите лекари. Затоа во државава лекарската професија е доведена на ниво на гомно.

Драга
Се сезнајковци на секаде... за солење памет, кажување совети, и расправање со секого, гледам такви на секој чекор ги има... кој од кој попаметен !
Ама не е битно, не ми се ни троши време на такви луѓе...
Отидов на патека, бар нема да слушам никого како паметува, ниту па да читам...

После две недели на твитер начекав ептен чудни луѓе, 70% од сите таму како да не ми се сериозни.
А ако знае некој да ми објасни што е со тие некои влијателни и како се станува и зошто се понашаат како да се појаки Обама и Путин заедно нека ми пишит ПП.
Фала
Чао
:*

Ко мала да ви е галеријата па и потписите ги сторивте тоа. На шчо личи ова, 6 гифа, па помалце слики во сликовница има него кај некои во потпис.

Da ne bev tolku patrav u racete kje si....:D :D

Doagja edno cice na rabota i ne gleda sedime nadvor pieme kafica i mi vika: -Sho be ne rabotite?
Ja: Ne be cice nema struja
Ciceto: E dobro de, a ne moze li da se uplakja?
Ja: Abe cice kompjuterite na struja rabotat...
Ciceto: Aaaa epa aj dobro

Vtoro cice na rabota, 80+ godini ne znae kaj tera

Cice: Zore na rabota li e?
Ja: Ne ne vtora smena e
Ciceto vleguva i ja bara taa i iskaca
Cice: Abe nema nikoj vnatre..
Ja: Pa ti vikam vtora smena e
Cice: Aaa epa dobro

Da ti ebam ej ke pocnam da se drogiraaaaaaaaaaam

Ae --:)

Драга...

... ќе правам мини edition "дур бев на одмор", за некои интересни ствари што ги забележав. Па да почнеме...

Кога патувате, на патот нанапред и наназад се прави пауза речиси у секоја држава, и обавезно, секој си иде по нужда да не го фати на пола пат. Вецињата секако се полни, женските нормално повеќе, али ни машките не отстапуваат. И секад кога ќе влезеш внатре, има, ама МОРА да има еден човек, еден интелект, шегобиец и здрава будала без разлика дали е 9 сабајле или 3 по полноќ, кој одма чим влезе и види дека се чека ред ќе рече:

- "Хаха, еее, гужва пред гол, хахаха!".

Секоја. Ебана. Пауза!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom