Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kajganceeee
So da ti kazuvam? Denov e katastrofa i pred da pocne... tapa ! Abe tolku negativna energija mi se ima sobrano denovive sho veruj deka ke eksplodiram... Mora da se odi na kej denes, da ja izbacam nervozava so rolerite ! Ne se moze vaka ! Nikoj ziv da ne proba da se stai u tvoja koza ej, ubavo mi vikaat od doma: nemoj da prais ateri, nikoj nema ni da se seti na krajot... na site ater-sebi mater ! Epa eve mi... Ama ako de, period e, ke pomine i ova... pfffffffff:tapp:

Драга Кајгана,
Конечно, конечно си дојдов на неколку дена во мојот роден град, во моето Скопје:love:
Верувај само што стапнав во моето Скопје сите оние празнини се исполнија, целата негативна енергија ја снема:)

Драга,

само шо ја сфатив најглупата работа на цел свет. Хокеј на мраз е спој на рагби и уметничко лизгање. :D

Стомакот уште не е вратен во нормала, but it was worth it. Не за филмот толку. :D

draga...

10565025_1482067672036329_1465737843883137748_n.jpg

:)

Драга Кајгана
Их мус арбајтен, имензи некој столензи требит штрафензи мутерс на ними. Унд их ситцзе хиер мит инен унд дрндорам за џабе, анштат зу арбајтен. Генунг штех ауф зих фертиг зу махен. Их браухе кључензи рачцваст 10-ка и крцкалка 13-ка со продолжеток, унд шљиблих анфаген зу арбајтен. Каум глаубен либ'a, верштен зи? Зеа интересанте, их шпрехе фантастише дојч, аба их вајс нихт шрајбен. Зато го форсирам писмото од Кирила.
Абе стани магаре едно оди работи не туку пљампај шо годе. Има сега нон стоп да го форсирам германскиов сегде, продавница, дома, работа, сабота, петок вечер, први мај...тинунину
:ROFLMAO:

Драга Кајгана,
Моментот е кога го чекаш @Snow :) цел саат, а нигде го нема, а успат ти доаѓа некоја бонбона и ти ги пореметува плановите :D

Прекрасно беше тргањето на коњаницата кон Крушево........ доволно е тоа да го видиш и добиваш чувство како да се враќаш многу години наназад.... во историјата на Македонскиот народ :)

Последно уредено:
ДК

Знам дека не ти пишувам многу не е некако тоа мое форте. Само сакам да знаеш дека додека лежев на плажа и кулирав помислив и на тебе :pos:

П.С Не знам како да го кажам ова :confused: не сум сигурен дали е за фалење или за срамење ама се просветлив и дојдов до едно сознание па да споделам за доброто на заедницата.

Епа еве, можеби знаеш дека како и секое машко не ме бива многу во читање на тие женски „знаци“ ама ако почнат на плажа по газ да се плескаат две девојки на пола метар од тебе, тоа дефинитивно е „зелено светло“. :vozbud::icon_lol::D

Suncham chmarot vo Solunska Makedonija. (mozda trebase da go pisam postov vo temata za
:-D
smilkovci dodeka se online :-D patriotite) :-D
Me mrzi da menjamm font na androsov :-D
#justdzesikathings

Sent from my sony sadfatisadnefatiwifi using stokuresonetovdatiebamgrchishtata net

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Денеска дефинитивно утврдив дека сум оти тие луѓе, што не поднесуваат да губат. Досега не бев сигурен, ама после ова денеска, 100% е така. Значи денеска, летаа топчиња, мрежата ја акнав едно добри 10 пати, се удрив со рекетот ( и тоа дрвениот дел) во глава, џумка имам бај д веј, и мноооогу малку фалеше да го акнам и рекетот, мислам го акнав, ама мислев на она машки, на пола да го прекршам.

Mila
Me zezna vremevo za roleri... ama zatoa tocakot si zavrsi rabota... ne deka nesto poarno se osekam ama ajde... bar nesto pravev... a sloboden den mi e denes, od utre pak na rabota :P

Пичи климата двесте и јас се ладам под нејзе моментално.

Регистрирав колата, се наполни климата нејзина и ги средивме гумите задни послаби беа нешто, едната не била на бандаж подмачкана добро, а другата налетала на штраф.

Најлесно е да си ги извалкам мислите и да си ја отрујам душата, и за проштевање в црква а ја не сум ни поп за да го правам тоа, или овај или можеби наредниот живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom