Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

... спиен 3 саати станувам сабајле за на факултет, седам дур на 2 пати осеќам ко мозокот да ми се превртува и едвај издржувам, се враќам дома, палам фб, и директ на хоумпејџ сликава:

10613151_10154948662725393_417484958999885413_n.jpg

Ете ме сега пијам мултивитамински сок и полн сум со живот :D Пошто иако сум тежок еретик кога се работи за религиски убедувања, единственото нешто што би ме убедило дека постои Бог е ова божествено суштество кое не би можело да биде направено така едноставно од мајка природа.

Драга кој дебил сум. :cuc:

Вчера една постара госпоѓа, се мислам дека беше од Италија, ме замоли да ја сликам во стилот на "Hi, can you take a picture of me?' и го земам апаратот да ја сликам, ја сликнав и и го враќам апаратот и и викам, "Таман е?"...

Таман е?
Таман е?
Таман е?
Таман е?

:icon_mrgr:

Сум делела школска клупа со нациста. Која иронија!
Доаѓам денес на школо и гледам кукаст крст на биро. Сум седела на место каде што седел тежок деген. Ew! Сега ми е предизвик да го дознаам кој е.

Кеј,

Станав тетка! :vozbud:
Две мали пуфли денеска ни ја проширија фамилијата, да бидат здрави, живи и весели цел живот. Да кршат машки срца ко од шала. И да се метнат цели на тетка им.:pipi:
Едвај чекам да ги видам. Срцки мои најубави. :love:

Дали сум баниран или активен пак некој ме спомнува.
Без разлика на позитивно и негативно.
Оваа недела земав сертификат за фитнес и бодибилдинг.
Идам само напред без разлика на другите мислења :)
П.С и братучетка ми(девојка ми) ја вклучив во бизнисот.
Си славевме 1 година од постоењето :)

Драга Кајгана,

Потписите на тројца лекари немаат никаква вредност без "округли печат" кој патем може секој еден да го направи за 15 мин. во обична книжара.

Диме Спасов

Министер за труд и социјална политика, правник, поранешен директор за АМС, поранешен директор на Катастар, заводник, wonderkid, визионер, поранешен најпосакуван ерген во Македонија,хуманист, генијалец...

spasov.jpg

Си седев на мец, си читав форум и ме накурчи дешавкава ептен.

http://sportmedia.mk/potresna-snimk...una-e-pretepan-do-smrt-i-frlen-vo-reka-video/

Не е битно, разбирам навивачи дека се степале, ете и договорени биле да се тепаат, можеле да го натепаат убаво ама после ќотекот да го фрлиш во река и тој после тоа да почине?

Многу грозни случки у задње време, ете и тој навивачот на Звезда го избрцаа у Турција, овој сега а и јасно ми е дека секојдневно има вакви дешавки меѓу разни навивачки групи ама барем нека не се убиваат. Млатете се ако не ве боли ама не се брцајте/фрлајте по реки. Ипак луѓе сме.

Доста мец за денес.

Мноо глупи работе има по телевизор. Еве ичера на сфак канал певачи имитираф певаљке и обратно
Кој ги кур сс овуј глупу работу. А наши бајови кумуњари буљиф у телевизор како да е битка на Неретфу,како прф пут да глеаф телевизор у боју, а оно телиња у црни хаљине,виење од оџу на друг канал,синхронизирано од нашу страну. Ја ги замрзе гласови на сфи наши артисти,бш од туј синхронизацију на глупи работе

Е Драа, Алка мушко или женско име е? Некако не иде нели Алка Поне да има исто име како Алка Вуница:icon_mrgr:

Киу да се издигну на ракију у игротеку. Епи брдеј фтораче колаче најлудо на ујка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom