Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Istiot papak si. Istiot. Slab, debel, mene ist si mi :-D
Si rekov ako te vidam pak ke si kupam burek i ke ti go jadam nad glava hahahah :-D
Ama ne te vidov. Ne ni bilo sudeno. Ni za burekot, a negoli za nesto drugo. Ni brojot ne ti go pamtam, a tolku god na pamet ti go znaev :-D
Instead, go pamtam na drugi :-D
071 356 751? Lol :-D trojkata mi teknuva hahaha :-D
Dobro barem na block si mi ne te gledam caude i cant take it. Selak.
Aj cao ke si odam. :-D

Драга К, никако да кинисам чекам да преврнит, се припуљвам низ пенџере али мислам дека во скоро немат да се распрајт. Иначе спремен сум тип-топ за регатава:D:ROFLMAO:

Кајгич... стварно е зезнато кога не можеш да се разминеш со некого. Идеш лево, тој лево, идеш десно, тој десно, у меѓувреме си викате извини и продужувате да се кочите. :ROFLMAO: Ме пукна срам вчера, али нема врска. :noze:
Иначе, си најдов занимација. Препишувам рецепти од тефтерот на мајка ми, во друг, поголем. :D Има некои рецепти на српско-хрватски, па се осеќам као преводилац. :cool: Жуманац, беланац... си се филмам малку, али нема веза. :D Уште пред две години почнав да препишувам, али после некое време ми текна да ги сортирам по благо/солено. И почнав од почеток. :LOL: А ништо чудно да ми светне у меѓувреме да ги сортирам и по азбучен ред, по тоа колку време е потребно за да се скува или да сортирам по ист тип баклави - со баклави, па посни со посни...
Упм, ме замисли сеа. :ROFLMAO: Али не, до пола сум со овој, рука ме заболе, не можам. Мноогу рецепти има. :X3:

@shumecha.tableta јас мислев дека старомодното пишување со молив/пенкало изумрело. (y)

драга, нели денес требаше цел ден да врне? .............. но никако да заврне:confused:

Драга...

10526017_10152482944406840_3948582002428535239_n.jpg

... my body is ready.

Место сите да гледаат дека Рики студира историја, сега ќе гледаат некој билдер. Глупости бе.

Abe eden mesec bez sloboden den idam kapka dozd ne kapna, i sega koga treba 3 dena sloboden da sum se otvori nebovo.... Sto sreka ke bev
Sekad ovaka mi se desava, mozam da zamislam so nevreme ke fati na odmor ko ke sum..... :tapp::mad:

Драга,

Орбитрекот многу ме потсеќа на дркање. Со едното симулираш секс, со другото трчање.

Сите се трудиме да оставиме почиста, подобра планета за нашите деца. А да оставевме подобри деца на нашава кутра планета?

п.с. @Samurai Jack да му пиииип мајката боже господе па само што јадев!

п.п.с. На тапа талк има една, а на форумов друга слика од џеки...како не отворив директ тука да не го видам тоа шупакот на тапатолк :(

Последно уредено:
@коцка немој не ја вреѓај жената не гледаш дека си имат мака и дека е болна.

@HellRaiser...мене оваа слика ми излага.... :(

/мод

Мислам дека не гледаме во иста слика :(

Attachments

• ImageUploadedByTapatalk1405430436.313443.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1405430436.313443.jpg
    212,3 KB · Прегледи: 80
Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back