Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе го начекам кретенот што јадел гомна за мене, цел факултет ќе избришам со него и ќе го закачам надвор да се исуши.

Нејсе, ми се погоди работава, буџет за истражување, службена кола, телефон, платени конгреси и едукации, одлична плата... :cool:

Македонци be like:

Македонија-Србија било кој спорт:

makedonija-zname.jpg

POBEDAAAA AJDEE MAKEDONIJA VE4NA DA JE ZA MNOGU GODINI NEKA E I TAKA NE JA SAKAVME JUGOSLAVIJA MAKEDONIJA SAMOSTOJNA ZASEKOGAS BUUU SERBI VRSKA NEMATE BE MEKEJLEB NAJAACIIII

Кога Србија игра на натпреварување каде што ја нема Македонија (Читај:Фудбал,Кошарка,Ноле кога игра)

makedonija-srbija-navijaci-1350467967-220140.jpg

BRABO BRAKJA NAJDOBRI STE TOA BE EDNA KRV HRISTIJANSKA ZASSEKOGAS ZAEDNO NEKA PUKNAT POLITICARITE SEKOGAS KE SI SE SAKAME TOOO NOLE DETE MAKEDONSKO EDNA NACIJA EDNA ZEMJA ZASEKOGAS TITO VE4EN DA E AJDEEEEEEE

Драга Кајгана,
Се мислев какво милениче да си земам, каква боја, со какво име и педигре, па затоа следната недела ќе се подновам со ново милениче........................... кола:)

Драга Кајгана, одамна ти немам пишано ама ај другиот пат.
Зш многу имат.
@Sungerot Bob и јас се мислев, па си купив миксер црвен од бош. Созравје да си го возиш аутото.

Се враќам накај дома сеа и гледам на трансформатор,
група деца со маици Вардар,
прават графит и ги прашувам:
- Дечки, не бркате женски ова она, петок навечер е?
И тие ми враќаат:
- #ЕденЖивотЕднаЉубов.
И си отидов јас.

Немам сили да пишувам, ама ајде еве. :)
Значи го положив и последниот испит и чувството е прекрасно. Цел месец глава не кренав од книги ама се исплатеше. Значи сега сум сигурен дека сите борби во основно, средно и факултет не биле залудни, сите потрошени нервози, секоја една домашна работа, и секој одговор по некој предмет, вредел. Денеска постигнав нова димензија во животот, една нова епизода.....знам дека ме чека долг и трнлив пат, ама ова е еден одличен почеток.

Лаже @Röddást !!!
Го претепале навивачите... ма каки навивачи, хулигани се това, багра, џган, стока, наркомани, проблем број еден у државава, пу бараби едни!!!!!!!!11

Кеј,

Ти ебам болното дете спиев од 3 и нешто до 9 саат и сеа можам комотно да се вработам ко чувар негде,само да не бев болен.Идам да смислувам теории како да положам се у еден семестар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom