- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.651
Еднаш реков дека ако земам голема плата, со песна ќе одам на работа. Лажев! Го презирам капитализмот како и да е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е#ате женската логика.
На крај, влагам у соба и првите зборови на сестра ми: Лелее, ама ти се грди.
Е па фала ти многу на елементот, не мораше да бидеш толку искрена со твојата компликација. 
Аааа бе ајде, уживај и пливај. 

Па и не дај Боже на лекар да одиш, ќе ти го исечат со сатар уште не влезен внатре [emoji615] учете биологија додека сте средно, не тресете глупости по форуми.
ама немаше друго место слободно и морав да се приберам јас и мојата занимација со филмот несреќно заврши. Тргнавме што тргнавме и почна да се чука со лактот. Јас разбирам дека има кривини, дека шоферот не се замара дали нагло ке заврти или ке прикочи ама како што може јас мирен да си седам и да не се клатам можат и другите. Не дека попиздев ама така си размислував. 20минутно чукање со раката, јас без да се помрднам за да дадам знак на неудобност а она без да се свести и да си ја прибере. Во меѓувреме од досада и hi5 отворив, за форум, фејсбук, твитер, инстаграм и 3 мејлови да не правам муабет. Највисоката точка на достигнување беше една поголема кривина кога нејзината нога се најде целосно залепена со мојата (ташната со компјутерот ми беше во скут и немав поима доле што се дешава, а да ја тргнам ташната за да видам ми беше нонсенс и затоа оставив како што си е). Првите секунди секад се такви од неочекуван допир, очекуваш веднаш страната која го предизвикала допирот да се поправи, извини, помести или што год и да е, ама НЕ. Си викам оваа некоја отракана е, има подот да го избрише со мене ако и дозволам. Си идеме така, поминуваат 3-5-10 минути, оваа не реагира, мене почнува незгодно да ми е, ногата си стои залепена а нејзе буквално ич не и чуе. По некое време се свести, се исправи малце, ја направи онаа фаца кога човек се труди нешто да слушне, погледна накај нозете, се поднавали малце и.....ја дигна нејзината торба од компјутерот.
Ја дига нагоре како магионичар кога вади зајак од шеширот. Пробував само да не се насмеам, жив срам ме изеде - од самиот себе.