Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Знаеш ли што ми се случи? Се решив да правам шпагети болоњезе, ги сварив шпагетите и земав да го правам/варам сосот и божем да видам колку е саат телефонот ми падна во тенџерето со сосот:noze:

Земав го избањав телефонот и сега да видиш подобар е звукот кога слушаш музика:pos:

Кајганче!
Конечно и јас да се наспијам ко човек и денот да ми почне без главоболка, печење на очите и брзање за некаде. Изминативе три дена ме истоштија до степен да почнам да се разболувам али арно се свестив на време па се накљукав витамини. Денес на репертоарот фудбалче, можда и тенис ќе поглеам, филмчиња и кулирање. Не мрдам од дома, какви кафиња какви дискотеки какви бакрачи. Но ме интереса нада.

Драга, гтнуо сам језик, мајкеее му...

Златко: Хулк е само прекар, неговото вистинско име е Givanildo Vieira de Souza, но прекарот Хулк го добил поради тоа што има надприродни моќи, како тој цртаниот Хулк кој што...и тука се убацува Панчев: Знаеме, знаеме, сме го гледале. :pos::pos::pos::pos::pos:

Whyyy... :ROFLMAO:

Драгче,
се прашувам каква ли е среќата кога на утакмица од трибини, ќе си се видиш на бим? :icon_mrgr:
Сакам и јас! :vozbud:

Драга...

... Бобан Рајович со последниот спот за песната Бахато дефинитивно го достигна врвот. Спотот има се. Он у кабриолет со женска, на луксузна јахта со другар му и 10 жени, рипа да плива у морето, јебачки влага у дискотека кај што се дешава харем, две женски се лапаат, па го ранат со грозје, иде лабаво со млазен авион, и што ли све не, гарант пропуштив нешто битно. Све има, освен коса.

Уживај :)

А kažu sve da vole me zato
što ja živim bahato, bahato.

:cuc:

Се логирав, да видам сеа кои постирале за време на фудбалов да знам да ги избегавам во иднина.

Рики, еве што фали :D
12312312111111.jpg

Дк, во секој спот морало и некое кабрио да има (за женски да не разговараме веќе) :(
Мада тоа е и единственото нешто што ми се допаѓа во песнава

Heaven on Earth драга, Heaven on Earth
10516586_683170255093052_5483663002667112717_n.jpg

Последно уредено:
Picture 1678.jpg Picture 1663.jpg Picture 1679.jpg еве кој не го видел Козјак, море и плажа си направиле.
ти реков дека ќе одам и отидов,повеќе слики во албумот, ако сакаш имам и случка и прикаска може да ја чуеш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom