Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Колку не е интересна оваа над мене.
Сигурно толку и е исполнет животот што едвај има време да се пушти на кајгана да пише вака солидно и ретко глуп пост.

Ајде одјави се сега и шетња. :вонзем:

Драга...

wrz3C5o.gif

Драга,
Вака се осеќам
beachside.gif

Морам да си најдам некој нов проект, ама да не биде надвор :D Може ќе подзабораам на топлото така.

Сочувство Рики, знам како е :place: Сигурна сум дека живеел одличен живот, и за тоа треба да си среќен. Би ти препорачала да си земеш ново маченце кое ќе го сакаш исто како Шаре, штом се осеќаш спремен за ново милениче. Нема да го замени Шаре, ама сигурно на Шаре ќе му биде мило некој друг да го има тоа што тој го имал ;)

Сочуство Рики :confused::place: мене ми ја утепаа мачката,се сеќавам како вчера да беше...ја најдов во истата положба во која спиеше секој ден. :(

Иначе,идам утре на Billy Idol,идолот на мајка ми од 80ти дури,се надевам на квалитетно вложено време и пари.:love:

Си доаѓам синоќа од работа,шишти вода во бања,влегувам,седнувам пред комјутерон,(уклучен)мрдам тоа глушецот,
Picture 1661.jpg и глеам ова на мониторон се појавува и си велам шо чудо ќе е ова,некој стар квиз „бројки и букви“Picture 1660.jpg вртам тоа главата за 45% и пак исто ми се гледа, ја мајката пак тоа,ни трепка ни се губи,гајле нема,Picture 1659.jpg гледам озбилна работава,та земам го вртам тоа екранот за 180 степени и сензација - пак исто 69
што ли ќе заначи сега ова,кој тоа вака го сардисал, и го сотавил вака укочен,а само сме двајца дома. Шо бутур му е сега.
Ве стави во мисла и се думам како да вртиш се оди накај 69,само ова нулана ми го мути паметот,да не излезе 69 = 0
Конечно стивнува се во бањата и од таму искача пареа и решението..за 69................продолжетокот познат на редакцијата.

Со читањево на неколкуте погорни постови, се` повеќе ми се зацврстува мислењето за некои луѓе што некогаш спротивно го имав.

Рики, стегни заби, прогутај, и продужи даље што друго да ти кажам. Многу многу заебано чувство, ма колку сакаат нека мрчат овде луѓево. Боли и ќе боли, и остава лузна во сеќавањата.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom